Bako Koeltechniek en Airconditioning

Fuji Electric Airco

Neem contact op voor meer informatie

Home » Merken » Fuji Electric

Kent u de Fuji Electric-airco al? Fujitsu is een Japans conglomeraat, ook wel bekend als Fuji Electric, dat actief is op vele gebieden: van elektrische componenten, halfgeleiders en airco’s tot zelfs brandstofcellen en componenten voor kerncentrales. De Fuji Electric-airco is erg betrouwbaar en stil. Bepaalde modellen zijn zelfs veel stiller dan die van concurrenten.

Een watergekoelde Fuji Electric-airco als alternatief voor een buitenopstelling

Als een van de weinige fabrikanten levert Fuji Electric een watergekoelde airco, voor in huis of op kantoor, voorzien van de inverter-techniek. Deze Fuji Electric-airco is ideaal wanneer een buitenopstelling niet mogelijk is. Dit is handig als u in een flat woont of als u de huidige uitstraling van uw huis wilt behouden. Aangezien dit een watergekoelde airco is, bespaart u ook nog eens op uw energierekening. Door te koelen met water wordt er veel minder stroom en gas verbruikt, waardoor u duurzaam verwarmt en uw energiekosten dalen.

Bekijk deze en meerdere airco’s in onze showroom

Wilt u een efficiënte en duurzame Fuji Electric-airco aanschaffen, maar eerst in het echt bekijken? Bako Koeltechniek & Airconditioning heeft een werkende airco opgesteld staan: de ‘Creators of Air’. Maak direct een afspraak om langs te komen in onze showroom in Rhoon. Heeft u voordat u langskomt nog vragen over het installeren van de airco of heeft u vragen over bijvoorbeeld klimaatbeheersing? Bel dan met een van onze specialisten via +31 (0)10 313 4979. U vindt bij ons ook apparatuur van andere topmerken, zoals de electric airco van Mitsubishi. Ook voor apparatuur van het merk Toshiba rekent u op ons.

Bako B.V.