Fuji Electric Airco

Neem contact op voor meer informatie

Kent u de Fuji Electric airco? Fujitsu is een Japans conglomeraat, ook wel bekend als Fuji Electric, dat actief is op vele gebieden: van een elektrische componenten, halfgeleiders en airco’s tot zelfs brandstofcellen en componenten voor kerncentrales. Fuji Electric airco is erg betrouwbaar en stil. Bepaalde modellen zijn veel stiller dan die van concurrenten. 

Een watergekoelde Fuji Electric airco als alternatief voor een buitenopstelling

Als een van de weinige fabrikanten levert Fuji Electric watergekoelde airco’s, voor in huis of op kantoor, voorzien van de inverter techniek. Deze airconditioning is ideaal wanneer een buitenopstelling niet mogelijk is. Dit is handig als u in een flat woont of als u de huidige uitstraling van uw huis wilt behouden. Aangezien deze airco watergekoeld is, bespaart u ook nog eens op uw energierekening. Door te koelen met water wordt er veel minder stroom en gas verbruikt, waardoor uw energiekosten dalen.

Bekijk deze en meerdere airco’s in onze showroom
Wilt u een efficiënte en duurzame Fuji Electric airco aanschaffen, maar eerst in het echt bekijken? BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning heeft een werkende airco opgesteld staan: de ‘Creators of Air’. Maak direct een afspraak om langs te komen in onze showroom. Heeft u voordat u langskomt nog vragen of wilt u meer weten over het installeren van de airco? Bel dan met een van onze specialisten op het nummer + 31 (0)10 313 4979.

Bako B.V.