Speciale airco voor klimaatbeheersing in winkels en kantoren

Neem contact op voor meer informatie

Home » Zakelijk

Speciale (bedrijfs)airco of een complete klimaatbeheersing, zorgen beide voor een heerlijk werkklimaat in winkels en kantoren. Op deze manier werken uw medewerkers en u veel productiever en ontvangt u uw klanten in een omgeving met een prettig klimaat.

Klimaatbeheersing voor elk kantoor en alle type winkels

BAKO Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon biedt klimaatoplossingen voor iedere ruimte. Of u nu een airco zoekt voor op een klein kantoor of in grote winkels, of een vorm van klimaatbeheersing voor uw gehele bedrijfspand: in ons uitgebreide assortiment vinden wij altijd de juiste oplossing. Hiermee voldoen wij zowel aan uw eisen als aan uw budget.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Kantoor
Voor klimaatbeheersing en airconditioning op kantoor bieden wij verschillende oplossingen aan. Wij hebben zowel zichtbare als vrijwel onzichtbare kanaalsystemen in ons assortiment. Hierdoor heeft u de keuze uit zichtbare airconditioningmodellen en modellen waarbij alleen roosters zichtbaar zijn. De airconditioning voor op kantoor is bovendien fluisterstil, waardoor u met deze klimaatbeheersing prettig kunt werken. Naast de normale modellen airconditioning biedt BAKO Bedrijfskoeling en Airconditioning uit Rhoon VRF systemen (Variable Refrigerant Flow) aan. Deze systemen voor klimaatbeheersing zijn uitermate geschikt voor grotere toepassingen, zoals kantoren en hotels.

Winkels
Voor klimaatbeheersing in winkels zijn andere airconditioningmodellen meer geschikt. In ruimtes met één temperatuurzone zijn de zogeheten master-slave aircosystemen bijzonder geschikt. Met deze klimaatbeheersing kunnen er meerdere airco’s in uw winkels worden geplaatst. En wanneer er aan de buitenkant van uw pand geen apparatuur mag worden opgesteld, dan bieden wij nog voldoende andere oplossingen.

Serverruimten
Wanneer u een eigen serverruimte heeft en op zoek bent naar een goed koelsysteem voor de conditionering hiervan, dan kunt u zeker bij ons terecht. Wij weten precies wat er nodig is, zowel voor kleine ruimtes als voor grote ruimtes, met of zonder verhoogde vloer. Wij hebben uitstekende klimaatbeheersingssystemen voor serverruimtes.

Regel uw zakelijke airconditioning

Heeft u vragen over de mogelijkheden betreffende klimaatbeheersing in winkels of op kantoor? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar + +31 (0)10 313 4979. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven deskundig advies!

 

Bekijk hieronder de diverse aircotoepassingen: