Bako Koeltechniek en Airconditioning

Console Airconditioning

Neem contact op voor meer informatie

Home » Modellen » Console Airconditioning

Bent u op zoek naar geschikte airconditioning voor in uw woning of (kleine) kantoorruimte? In dat geval bent u bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning aan het juiste adres. Onze console airconditioning modellen, ook wel vloermodellen genoemd, worden laag tegen een wand gemonteerd.

Monteren

Deze vorm van airconditioning is uitermate geschikt wanneer een wand veel vensters bevat en daardoor de mogelijkheid ontbreekt om de airconditioning hoog op de wand te monteren. Ook wanneer u wilt dat de airconditioning niet opvalt, dan is een console airconditioning een goede oplossing, aangezien deze laag bij de grond wordt geplaatst. Er zijn verschillende manieren waarop wij de console airconditioning kunnen wegwerken, maar wij doen dit altijd naar uw eigen wens en smaak.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Mogelijkheden console airconditioning


Bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning bieden wij een uitgebreid assortiment console airconditioning modellen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor compleet afgewerkte modellen en kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Daarnaast kunt u kiezen voor standaarduitvoeringen airconditioning, maar heeft u ook de mogelijkheid om uit designmodellen te kiezen. Kortom: er zijn talloze mogelijkheden, zodat u de mogelijkheid heeft om een airconditioning te kiezen die het beste bij uw wensen en situatie past.

Naast de modellen airconditioning zelf, biedt BAKO ook nog verschillende vormen van wegwerking aan. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om niet de airconditioning zelf, maar alleen het rooster in het zicht te hebben. In een dergelijke situatie werken wij de airconditioning op vakkundige wijze weg in een zogeheten koof. De airconditioning wordt op deze manier aan het zicht onttrokken.

Meer informatie over console airconditioning

Wilt u graag meer informatie over console airconditioning of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn bij BAKO? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button. U kunt hier ook een vrijblijvende offerte voor console airconditioning aanvragen. Uiteraard kunt u ook een afspraak met ons maken. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden die er zijn en voorzien wij u van eerlijk en deskundig advies.

Bako B.V.