Bako Koeltechniek en Airconditioning

Uw woonkamer van airco voorzien

Neem contact op voor meer informatie

Home » Particulier » Woonkamer

BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning levert de perfecte airco voor in uw woonkamer. Op deze manier heeft u het hele jaar door de gewenste woonkamertemperatuur.

Bij airconditioning die bestemd is voor de woonkamer, spelen meerdere zaken een belangrijke rol. Onder andere het design, de locatie van de airco en het model airco zijn belangrijke factoren bij het maken van een keuze. Gelukkig zijn er niet alleen talloze wensen, maar ook talloze mogelijkheden. Hierdoor weet BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning altijd een juiste en praktische invulling te geven bij elke opdracht die wij uitvoeren.

Uw airco in de woonkamer, wel of niet in het zicht?

Omdat iedereen specifieke en andere wensen heeft betreffende de zichtbaarheid van de airco, biedt BAKO meerdere oplossingen. Wanneer u graag wilt dat uw airco zichtbaar is, kunt u kiezen voor een designmodel. Of wilt u juist zo min mogelijk van de airconditioning zien? In dat geval zijn er verschillende oplossingen voorhanden en hebben wij ook airco modellen die er qua uiterlijk tussenin zitten. U kunt hier kijken voor meer informatie over de verschillende aircomodellen die BAKO aanbiedt.

Aangezien wij een erkende LG Art Cool Airco Shop zijn, hebben wij verschillende designmodellen in de showroom opgesteld staan. Het merk LG maakt in de airconditioningwereld duidelijk het verschil met haar modellen. De airconditionings van LG kunt u met trots in uw woonkamer laten zien.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

De werkwijze van BAKO
Onze werkwijze bestaat allereerst uit het brengen van een bezoek aan de klant. Op deze manier kunnen wij ter plaatse de situatie bekijken en kijken wat de mogelijkheden zijn. We bepalen hoeveel capaciteit de airconditioning moet hebben en hoe de airco zo fraai mogelijk in uw woonkamer kan worden geïntegreerd. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wensen van de klant.

Meer informatie over airconditioning in de woonkamer

Heeft u vragen over de mogelijkheden bij BAKO of wilt u een vrijblijvende offerte voor airconditioning in uw woonkamer? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar + 31 (0)10 313 4979. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven deskundig advies!

Bako B.V.