Watergekoelde airco

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Modellen » Watergekoelde airco

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

WATERGEKOELDE AIRCO

Een watergekoelde airco van BAKO Koeltechniek & Airconditioning is een geschikte oplossing wanneer uw gebouw niet geschikt is voor de installatie van een condenseringunit. Veelal komen deze situaties voor bij (hoge) appartementsgebouwen of gebouwen waarbij strenge eisen zijn gesteld die betrekking hebben tot de buitenzijde van een pand. Slechts een aantal fabrikanten hebben de mogelijkheid tot een split-systeem voor een binnenopstelling. Daarom bent u ook bij BAKO Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon aan het juiste adres, dé specialist op het gebied van koelingssystemen.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

 

Een watergekoelde airco laten monteren door een installateur

De watergekoelde condensingunit wordt op een andere locatie geplaatst dan een standaard split-system. Zo zal deze dan bijvoorbeeld in de wasmachineruimte worden gemonteerd in plaats van buiten. De professionele monteurs van BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning zullen dit op een vakkundige manier uitvoeren.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

 

Schakel onze ervaren installateur in voor het monteren van een watergekoelde airco

Het leidingwater, dat ongeveer wordt opgewarmd tot 40 graden, wordt gebruikt om de airco zelf om te koelen (de afgevoerde warmte uit de te koelen ruimte wordt overgedragen aan het leidingwater). Het leidingwater wordt daarna geloosd op een afvoer of indien er een gesloten ringleiding aanwezig is, dan kan de watergekoelde airco hierop aangesloten worden bij de installatie door onze ervaren installateur. Het kan zijn dat de beperkte keuze aan split-systemen niet voldoet. In dat geval bieden wij de mogelijkheid om standaard systemen om te bouwen. Elk luchtgekoelde split-systeem van een willekeurige fabrikant kan omgebouwd worden tot een watergekoeld systeem. Wij bij BAKO Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon hebben hiervoor de vakmanschap en kwaliteit in huis. Voor ons is geen enkele klus te groot of te klein. U kunt zowel als zakelijke klant als particulier bij ons terecht. Voor het monteren van een watergekoelde airco bent u voor de installatie in goede handen bij onze installateur.

 

Laat ons uw watergekoelde airco monteren

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een gratis offerte voor een watergekoelde airconditioning, inclusief installatie door een ervaren installateur, ontvangen? Bel ons dan via +31 (0)10 313 4979 of maak direct een afspraak via dit formulier. Wij komen graag uw watergekoelde airco bij u thuis of bij uw bedrijf monteren. Voor bedrijven zijn wij eveneens dé partner voor een airconditioning in de serverruimte.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl