Bako Koeltechniek en Airconditioning

Watergekoelde airco kopen

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Modellen » Watergekoelde airco

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Wilt u een watergekoelde airco kopen en laten installeren door een ervaren installateur? Een watergekoelde airco van Bako Koeltechniek & Airconditioning kopen is een geschikte oplossing wanneer uw gebouw niet geschikt is voor de installatie van een condenseringunit. Veelal komen deze situaties voor bij (hoge) appartementsgebouwen of gebouwen waarbij strenge eisen zijn gesteld die betrekking hebben tot de buitenzijde van een pand. Slechts een aantal fabrikanten hebben de mogelijkheid tot een split-systeem voor een binnenopstelling. Bij ons zit u goed voor betrouwbare watergekoelde airconditioners.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Een watergekoelde airco kopen en laten monteren door een installateur

Wilt u investeren in betrouwbare, watergekoelde airconditioners? De watergekoelde condensingunit wordt op een andere locatie geplaatst dan een standaard split-system. Zo zal deze gebruiksvriendelijke watergekoelde airconditioning dan bijvoorbeeld in de wasmachineruimte worden gemonteerd in plaats van buiten. De professionele monteurs van ons aircoinstallatiebedrijf zullen dit op een vakkundige manier uitvoeren.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Schakel onze ervaren installateur in voor het monteren van een watergekoelde airco

Het leidingwater, dat ongeveer wordt opgewarmd tot 40 graden, wordt gebruikt om de watergekoelde airco zelf te koelen. De afgevoerde warmte uit de te koelen ruimte wordt overgedragen aan het leidingwater. Het leidingwater wordt daarna geloosd op een afvoer. Als er een gesloten ringleiding aanwezig is, kan de watergekoelde airco ook hierop aangesloten worden bij de installatie door onze ervaren installateur. Het kan zijn dat de beperkte keuze aan split-systemen niet voldoet. In dat geval bieden wij de mogelijkheid om standaard systemen om te bouwen. Elk luchtgekoeld split-systeem van een willekeurige fabrikant kan omgebouwd worden tot een watergekoeld systeem. Wij hebben hiervoor de vakmanschap en kwaliteit in huis. Voor ons is geen enkele klus te groot of te klein. U kunt als zakelijke klant, maar ook als particulier bij ons terecht. Voor het monteren van een watergekoelde airco en het vakkundig installeren ervan, bent u in goede handen bij ons.

Laat ons uw watergekoelde airco monteren

Heeft u vragen over de mogelijkheden met betrekking tot klimaatbeheersing of wilt u een gratis offerte ontvangen voor een gebruiksvriendelijke en watergekoelde airconditioning, inclusief installatie door een ervaren installateur? Bel ons dan via +31 (0)10 313 4979 of maak direct een afspraak via dit formulier. Wij komen graag uw watergekoelde airco bij u thuis of bij uw bedrijf monteren en installeren. Voor bedrijven zijn, naast partner voor betrouwbare watergekoelde airconditioners, eveneens dé partner voor airconditioning in de serverruimte.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.