Bako Koeltechniek en Airconditioning

Een van de meest ervaren koeltechnische bedrijven

Bent u op zoek naar een ervaren koeltechnisch bedrijf in Nederland?

Home » Koeltechniek

Bako Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon is een van de meest ervaren koeltechnische bedrijven van Nederland. Al meer dan 40 jaar installeren en onderhouden wij koeltechniek. Wat voor koeltechnische oplossing u ook nodig heeft, wij kunnen die voor u realiseren en onderhouden.

Verschillende koeltechnische systemen geschikt voor allerlei bedrijven

Gaat het om een standaard koel- of vriescel of het koelen van bijvoorbeeld een compleet vleesverwerkend bedrijf of een groente- en fruithandel? Of wilt u een speciale toepassing koelen, zoals een autoclaaf? Wij realiseren al deze koeltechnieken!

De koelcellen die wij aanbieden zijn toepasbaar in meerdere ruimten. Ze zijn geschikt voor het koelen van groenten, fruit, vlees en gebak, maar ook voor het koelen van medicijnen en zelfs filmrollen. Welk product u ook wilt koelen en welke vorm uw koelcel ook moet hebben, wij leveren voor iedere situatie een oplossing.

Ook op het gebied van vriescellen bieden wij vele soorten en maten aan. Zo hebben wij, als een van de meest gespecialiseerde koeltechnische bedrijven van Nederland, kleine vriescellen die geschikt zijn voor het bewaren van voedsel, maar ook grote vriescellen met de afmetingen van een bedrijfspand. De vriescellen zijn enerzijds geschikt om producten extreem koud te bewaren en anderzijds om producten snel in te vriezen.

De koelinstallaties die wij aanbieden zijn koeltechnische oplossingen om diverse ruimtes, voorwerpen en stoffen in bedrijven af te koelen én koel te houden. Onze koelinstallaties zijn toepasbaar in uiteenlopende situaties.

Tot slot bieden wij ook specials aan op het gebied van koelsystemen en koelinstallaties. Dit zijn vaak op maat gemaakte oplossingen om uw specifieke wensen tegemoet te komen.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Speciaal koeltechnisch bedrijf

Als een van de speciale koeltechnische bedrijven in Nederland weten wij hoe belangrijk het is dat bepaalde producten te allen tijde gekoeld blijven. Koeltechniek is voor sommige bedrijven namelijk de sleutel tot succes. Van een kleine custom-made installatie of airco voor een gekoelde ruimte bij een particulier tot het koelen van 600 ton aan landbouwproducten. Wat het ook is op het gebied van koeltechnische zaken voor bedrijven en particulieren: wij draaien onze hand er niet voor om!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u vragen over onze koeltechnische mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, zoals veel andere bedrijven hebben gedaan? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)10 313 4979. De medewerkers van ons aircobedrijf staan u graag te woord met deskundig advies over koeltechniek!

Bekijk via onderstaande buttons de verschillende vormen van koeltechniek die wij aanbieden.

Bako B.V.