Bako Koeltechniek en Airconditioning

Toshiba-airco

Neem contact op voor meer informatie

Home » Merken » Toshiba

Wilt u een Toshiba-airco aanschaffen voor uw huis of bedrijf? Bako Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon levert, installeert en onderhoudt al jaren de energiezuinige en betrouwbare airco’s van dit merk, waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit en de beste service.

Wat onderscheidt een Toshiba-airco?

Toshiba behoort tot een van de grootste Japanse elektronicaconcerns, met een geschiedenis die teruggaat tot 1875. Dit merk is in veel segmenten actief, zowel voor huishoudelijke als medische en zakelijke doeleinden. Toshiba is een erg inventief bedrijf dat vele uitvindingen heeft gedaan. Zo waren zij de eersten die al in de jaren ‘80 Toshiba-inverter airco’s produceerden. De verschillende modellen van de Toshiba-airco blinken uit in energiezuinigheid en betrouwbaarheid. Hierdoor heeft u met een Toshiba-airco altijd een koel kantoor of bedrijfspand en blijft uw energierekening op een bescheiden niveau. U vindt bij ons ook apparatuur van andere topmerken, zoals Fuji en Mitsubishi.

Ervaar zelf de voordelen van deze innovatieve airco

Ons aircoinstallatiebedrijf heeft in haar showroom in Rhoon een werkende Toshiba-airco opgesteld staan. Hierdoor kunt u deze ‘Leading Innovation’ van Toshiba zelf ervaren. Wilt u langskomen of graag persoonlijk advies over airco’s ontvangen? Bel dan direct naar +31 (0)10 313 4979. Onze experts helpen u graag.

Bako B.V.