Bako Koeltechniek en Airconditioning

Kies voor duurzaam verwarmen

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Duurzaam verwarmen

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Wilt u uw woning of bedrijfspand duurzaam verwarmen? Een speciaal airconditioningsysteem van Bako Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon maakt dit mogelijk. Met dit geavanceerde systeem kunnen ruimtes namelijk niet alleen gekoeld, maar ook verwarmd worden. Zo geniet u altijd van een aangename temperatuur in uw pand.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Duurzaam verwarmen met een speciaal airconditioningsysteem

Veel mensen denken dat een airconditioning alleen kan koelen, maar ons systeem kan gebouwen ook duurzaam verwarmen. Hierdoor is de klimaatbeheersing optimaal. Het systeem is zeer stil, waardoor u er geen geluidshinder van ondervindt. Wij hebben airconditionings in veel verschillende modellen, zoals wand-, vloer- en cassettemodellen. Ook multi-splitsystemen en watergekoelde airconditioning behoren tot de mogelijkheden. Wij vertellen u graag welke systemen geschikt zijn voor het duurzaam verwarmen van uw pand.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Schakel ons team in voor volledige service

Wij zorgen dat u uw pand duurzaam kunt verwarmen. Ook het onderhoud van dit systeem kunt u aan ons overlaten. Heeft u interesse in onze systemen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)10 313 4979 of een e-mail te sturen naar info@bako.nl. De airco-installateurs van Bako Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon beantwoorden uw vragen en voorzien u van deskundig advies met betrekking tot duurzaam verwarmen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.