Duurzaam verwarmen

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Wilt u uw woning of bedrijfspand duurzaam verwarmen? Een speciaal airconditioningsysteem van BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning maakt dit mogelijk. Met dit systeem kunnen ruimtes namelijk niet alleen gekoeld, maar ook verwarmd worden. Zo geniet u in uw pand altijd van een aangename temperatuur.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Duurzaam verwarmen met een speciaal airconditioningsysteem

Veel mensen denken dat een airconditioning alleen kan koelen, maar ons systeem kan gebouwen ook duurzaam verwarmen. Hierdoor is de klimaatbeheersing optimaal. Het systeem is zeer stil, waardoor u er geluidshinder van ondervindt. Ook is het klimaatsysteem volledig aan te passen uw eigen voorkeuren. Wij hebben airconditionings in veel verschillende modellen, zoals wandmodellen, vloermodellen en cassettemodellen. Maar ook multi-split systemen en watergekoelde airconditioning behoren tot de mogelijkheden. Wij vertellen u graag welke systemen geschikt zijn voor het duurzaam verwarmen van uw pand.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Profiteer van een volledige service

Wij voorzien u graag van een uniek systeem voor het duurzaam verwarmen van uw pand. Ook het onderhoud van dit systeem kunt u aan ons overlagen. Heeft u interesse in onze systemen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar + 31 (0)10 223 6466. Dan beantwoorden onze specialisten uw vragen en voorzien u van deskundig advies. Ook een vrijblijvende offerte kunt u eenvoudig telefonisch aanvragen.  

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl