Bako Koeltechniek en Airconditioning

Merken

Neem contact op voor meer informatie

Home » Merken

BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning levert verschillende merken airconditioning. Wij zijn leverancier van de merken LG, Toshiba, Panasonic, Fuji Electric, Hitachi en Mitsubishi Electric.

BAKO heeft de bewuste keuze gemaakt om een beperkt aantal airco merken te voeren, zodat wij volledig bekend zijn met de technische specificaties en montagemogelijkheden van de bewuste merken airconditioning. Overigens kan het weleens voorkomen dat wij in een specifieke situatie toch afwijken van onze vaste merken, als de situatie daarom vraagt.

De verschillende merken

  • Airconditioning van LG blinkt uit in design en energiezuinigheid. LG speelt met haar “Art Cool” airconditioning in op de vraag naar fraaie designairco’s.
  • Toshiba staat bekend om haar “Leading Innovation”. De airco’s van Toshiba worden gekenmerkt door energiezuinigheid en betrouwbaarheid.
  • De airco’s van Panasonic staan voor Japanse betrouwbaarheid en een langdurig en probleemloos gebruik. De modellen van dit merk kunnen worden uitgebreid met een Wifi-module, zodat de airconditioning op afstand kan worden bediend.
  • Fuji Electric levert als één van de weinig fabrikanten watergekoelde airco’s, die voorzien zijn van de inventer techniek. Deze airco’s zijn ideaal wanneer een buitenopstelling niet mogelijk is.
  • De airco’s van Hitachi staan bekend om hun betrouwbaarheid en hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast biedt het bedrijf enkele onderscheidende airco’s aan, zoals condensingunits voor binnenopstelling, designmodellen airconditioning en koudwatermachines.
  • Tot slot biedt BAKO airconditioning van Mitsubishi Electric aan. Deze airco’s behoren tot de meest betrouwbare in de markt en zijn verkrijgbaar in vele modellen en capaciteiten.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Waarom deze merken?

Bij de keuze voor deze merken zijn wij van een aantal uitgangspunten uitgegaan. De merken die wij aanbieden, hebben:

  • Kwalitatief goede producten
  • Een goede technische ondersteuning
  • Een goed onderdelenbeheer
  • De juiste prijs/kwaliteitsverhouding

Het uiteindelijke doel van BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning is om een installatie te leveren die probleemloos functioneert en waar u, de klant, jarenlang plezier van heeft.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de merken airconditioning die wij aanbieden, of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning?  Neem dan gerust contact met ons op. U kunt hier ook een vrijblijvende offerte voor uw model airconditioning aanvragen. U kunt ons ook bereiken via + 31 (0)10 313 4979. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden die er zijn en voorzien wij u van eerlijk en deskundig advies.

Bako B.V.