Bako Koeltechniek en Airconditioning

Casette Airconditioning

Neem contact op voor meer informatie

Home » Modellen » Casette Airconditioning

Heeft u een eigen pand en bent u op zoek naar een airconditioning die kan worden weggewerkt in het plafond, zodat alleen het uitblaasrooster zichtbaar is en de rest van de airconditioning in het plafond verdwijnt?

In dat geval bent u bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning aan het juiste adres. Wij bieden verschillende modellen cassette airconditioning aan, die uitermate geschikt zijn voor plaatsing in verlaagde plafonds. Dergelijke airconditioning wordt veelal gebruikt in kantoorpanden en in de retail, omdat men daar vaak over een systeemplafond beschikt. Onze cassette airconditioning kan ook in een gestuukt plafond worden weggewerkt, wanneer u dat wenst. Door te kiezen voor cassette airconditioning, heeft u een mooie en vakkundig weggewerkte airconditioning die uw ruimte kan koelen zoals u dat zelf graag wil.

Verschillende cassette airconditioning uitvoeringen

Bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning bieden wij verschillende uitvoeringen van cassette airconditioning aan. Zo hebben wij cassette airconditioning met een eenzijdig uitblaaspatroon, een tweezijdig uitblaaspatroon of met een vierzijdig uitblaaspatroon. Doordat wij verschillende uitvoeringen hebben, kunnen wij voor elke ruimte het juiste cassettemodel voor u selecteren.

Bij de meeste grote ruimtes wordt vooral gekozen voor een vierzijdig uitblaaspatroon. Wanneer u een kleinere ruimte heeft, dan zal een een- of tweezijdig uitblaaspatroon ook voldoen. Door de vele ontwikkelingen in airconditioning heeft de huidige generatie cassette airconditioning in veel gevallen de mogelijkheid om de zogeheten uitblaaslinealen onafhankelijk van elkaar in te stellen. Op deze manier kan tocht in de ruimte worden voorkomen en is het voor werknemers en bezoekers uiterst prettig verblijven in de ruimte.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Meer informatie over cassette airconditioning

Wilt u graag meer informatie over cassetteairconditioning of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn bij BAKO? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button. U kunt hier ook een vrijblijvende offerte voor cassetteairconditioning aanvragen. Uiteraard kunt u ook een afspraak met ons maken. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden die er zijn en voorzien wij u van eerlijk en deskundig advies.

Bako B.V.