Bako Koeltechniek en Airconditioning

Vloer Airco

Neem contact op voor meer informatie

Home » Modellen » Vloer Airco

Bent u op zoek naar een vloer airconditioning? Bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning bieden wij verschillende modellen airconditioning aan, waaronder ook vloerairco’s. Een airco vloermodel, ook wel console model genoemd, is uitermate geschikt voor in woningen en kleine kantoorruimten. Dergelijke airconditioning plaatsen wij laag langs de wand van de betreffende ruimte. Eigenlijk hanteren wij hiermee dezelfde methode als bij het opstellen van een verwarmingsradiator. Wij kunnen een vloermodel airconditioning op verschillende manieren wegwerken, altijd naar uw wens en smaak.

Mogelijkheden vloer airconditioning

Bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning bieden wij een uitgebreid assortiment airco vloermodellen aan. Zo vindt u een model voor iedere ruimte. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor compleet afgewerkte modellen en u heeft de keuze uit verschillende kleuren. U kunt kiezen voor een witte standaarduitvoering van een airco, maar ook een design airco vloermodel uitkiezen. Kies de vloer airco die het beste bij uw wensen en situatie past. Er zijn talloze mogelijkheden!
 
Daarnaast biedt BAKO u ook nog vloermodellen die weggewerkt kunnen worden, zodat niet de airconditioning zelf, maar enkel een rooster te zien zal zijn. Wij werken de airconditioning weg in een zogeheten koof. Door gebruik te maken van een koof, wordt de airco zelf uit uw zicht ontnomen.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Meer informatie over vloer airconditioning

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte voor airconditioning in de vloer vorm, neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Bako B.V.