Bako Koeltechniek en Airconditioning

Wand Airco

Neem contact op voor meer informatie

Home » Modellen » Wand Airco

Bent u op zoek naar geschikte airconditioning voor in uw woning of (kleine) kantoorruimte? In dat geval bent u bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning aan het juiste adres. Onze wand airconditioning modellen zijn uitermate geschikt voor in de particuliere en klein zakelijke sector. Ze zijn eigenlijk speciaal ontwikkeld voor de residentiële markt. 

Toepasbaar model

De wand airco is het meest toegepaste model airconditioning en een unit kan in principe overal geplaatst worden, zoals in uw woonkamer, slaapkamer of keuken. Wand airco’s zijn relatief eenvoudig te installeren. Hierdoor kunt u binnen een dag voor een aangenaam binnenklimaat zorgen.
Een wand airco biedt een aantal interessante voordelen:
  • Een airco wandmodel is ten opzichte van andere modellen gunstig geprijsd.
  • De wand airco is over het algemeen uitermate stil. Dit zorgt ervoor dat ze uitstekend toepasbaar zijn in de slaapkamer.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Airco wandmodel – verkrijgbaar in diverse uitvoeringen
Een wand airco is verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Een klein nadeel van deze modellen is dat ze iets meer opvallen dan een inbouwsysteem airconditioning. Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze keuzes in modellen en omlijstingen. Van de standaard witte modellen tot strakke designmodellen in kleur, met glasfront, of zelfs als wissellijst uitgevoerd. Op deze manier passen wand airco’s in elk denkbaar interieur.

Extra opties
Naast verschillende uitvoeringen zijn er vaak ook nog allerlei extra opties mogelijk bij wandmodellen airconditioning, met name op de duurdere airco modellen. Hierbij kunt u denken aan luchtreinigers en ionisators om de luchtkwaliteit te verbeteren. Dergelijke extra opties maken de lucht schoner en zijn ideaal voor mensen met astmatische aandoeningen.

Meer informatie over wand airconditioning

Wilt u graag meer informatie over wand airconditioning of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn bij BAKO? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button. U kunt hier ook een vrijblijvende offerte voor wand airconditioning aanvragen. Uiteraard kunt u ook een afspraak met ons maken. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden die er zijn en voorzien wij u van eerlijk en deskundig advies.

Bako B.V.