Onderhoud airconditioning en bedrijfskoeling systemen

Neem contact op voor meer informatie

Het is van belang dat uw airco of koelingssysteem regelmatig wordt  onderhouden. Dit zorgt ervoor dat de systemen optimaal blijven functioneren. BAKO Bedrijfskoeling en Airconditioning levert diverse onderhoudsdiensten en onderhoudscontracten voor uw airconditioning installatie aan huis of op kantoor om perfecte werking van uw airconditioning installatie te garanderen.

Voordelen onderhoud

Wat zijn de concrete voordelen van het regelmatig onderhouden van uw airconditioning of bedrijfskoeling systeem? Wij hebben de belangrijkste redenen op een rijtje gezet:

  • Functioneren: onderhoud zorgt voor een optimale functionering. Wordt dit niet gedaan dan kunnen er onnodige complicaties optreden, door goed onderhoud kunnen reparaties dus voorkomen worden.
  • Levensduur: goed onderhoud heeft een positieve uitwerking op de levensduur van uw airco en koelingssysteem. Dit resulteert dus uiteindelijk in een kostenbesparing.
  • Gezondheid: als uw systeem slecht onderhouden wordt, is er een aanzienlijk groter risico dat er schimmels en bacteriën in de desbetreffende ruimte worden geblazen. Uiteraard is dit niet bevorderlijk voor de gezondheid.
  • Energieverbruik: dit hangt samen met het functioneren van uw airco en bedrijfskoeling. Als deze qua functioneren niet belemmerd wordt, gebruikt het systeem een minimale hoeveelheid aan energie. Dit heeft een kostenbesparing als gevolg.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Onderhoud door BAKO
Als u bij ons een onderhoudscontract afsluit, bent u verzekerd van een optimaal werkend systeem en heeft u hier geen omkijken meer naar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor jaarlijks onderhoud. Eén van onze erkende specialisten zal de onderdelen van uw airconditioning of koelingssysteem controleren en aangeven of de filters vervangen dienen te worden. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. 

Meer informatie

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte voor de Airco service? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar + 31 (0)10 313 4979. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven deskundig advies!