Bako Koeltechniek en Airconditioning

Onderhoud airconditioning en bedrijfskoelingssystemen

Heeft uw bedrijf een airco of bedrijfskoelingssystemen die onderhoud nodig hebben? Neem contact op voor meer informatie.

Home » Airco service

Heeft uw bedrijf een airco of bedrijfskoelingssystemen die onderhoud nodig hebben? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Schakel de experts in voor uitstekend airco-onderhoud

Het is van belang dat u regelmatig onderhoud laat uitvoeren aan uw airco of koelingssysteem. Dit zorgt ervoor dat de systemen optimaal blijven functioneren. Bako Koeltechniek & Airconditioning levert diverse onderhoudsdiensten en onderhoudscontracten voor uw airconditioningsinstallatie aan huis of op kantoor om een perfecte werking van uw airconditioning te garanderen.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Voordelen van airco-onderhoud door onze experts

Wat zijn de concrete voordelen van het regelmatig laten uitvoeren van onderhoud aan uw airco of bedrijfskoelingssysteem? Wij hebben de belangrijkste redenen op een rijtje gezet:

  • Functioneren: airco-onderhoud zorgt voor een optimale functionering. Wordt dit niet gedaan? Dan kunnen er onnodige complicaties optreden. Door goed onderhoud kunnen reparaties dus voorkomen worden.
  • Levensduur: goed airco-onderhoud heeft een positieve uitwerking op de levensduur van uw airco en koelingssysteem. Dit resulteert dus uiteindelijk in kostenbesparing.
  • Gezondheid: als uw systeem slecht onderhouden wordt, is er een aanzienlijk groter risico dat er schimmels en bacteriën in de desbetreffende ruimte worden geblazen. Uiteraard is dit niet bevorderlijk voor de gezondheid.
  • Energieverbruik: dit hangt samen met het functioneren van uw airco en bedrijfskoeling. Als deze qua functioneren niet belemmerd wordt, gebruikt het systeem een minimale hoeveelheid aan energie. Dit heeft een kostenbesparing als gevolg.

Een contract voor airco-onderhoud aan uw koelsysteem

Als u een onderhoudscontract afsluit bij ons airconditioningsbedrijf uit Rhoon, nabij Rotterdam, bent u verzekerd van een optimaal werkend systeem en heeft u hier geen omkijken meer naar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor jaarlijks onderhoud aan uw airco. Eén van onze erkende specialisten zal de onderdelen van uw airconditioning of koelingssysteem controleren en aangeven of de filters vervangen dienen te worden. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Zo schakelt u ons ook in voor onderhoud aan de warmtepomp van uw bedrijf.

Schakel ons in voor onderhoud aan uw airco of bedrijfskoeling

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte voor service en onderhoud aan uw airco of bedrijfskoeling ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)10 313 4979. De experts van Bako Koeltechniek & Airconditioning staan u graag te woord en voorzien u van deskundig advies over airco-onderhoud!

Bako B.V.