Bako Koeltechniek en Airconditioning

Airconditioning voor in de slaapkamer

Neem contact op voor meer informatie

Home » Particulier » Slaapkamer

BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning levert de perfecte airco voor uw slaapkamer. Genieten van een goede nachtrust kan alleen maar bij een aangename temperatuur in de slaapkamer. Airconditioning biedt u deze mogelijkheid, het hele jaar door. Uitkomst wordt uiteraard vooral geboden in de warme zomerdagen waarbij vaak een drukkende warmte ontstaat in de slaapkamer. Dat kan verleden tijd zijn.

Verschillende types airconditioning voor de slaapkamer

Wat betreft airconditioning bieden wij veel mogelijkheden zoals wandmodellen, vloermodellen of weggewerkte kanaalmodellen voor het conditioneren van de slaapkamer. Maar ongeacht het model airco staat het comfort in uw slaapkamer altijd voorop, zodat uw wel de geneugten van lekker koel slapen ervaart, maar geen tocht of geluid. Onze airco’s zijn dan ook stil zodat u geen last heeft van geluiden en dus ongestoord kunt slapen. Uiteraard zijn de machines ook simpel te bedienen, zodat u precies die temperatuur in kunt stellen die voor u aangenaam is.

De huidige types airconditioning regelen het klimaat in uw slaapkamer perfect. Daarnaast zijn ze energiezuinig, fluisterstil en kunnen indien gewenst zelfs worden gekozen met luchtreinigende functies. Deze functies zijn ideaal voor mensen die last hebben van astmatische aandoeningen of hooikoorts. Zo voorziet u uw slaapkamer dus van frisse lucht en een aangename temperatuur, geheel bij te stellen naar eigen wens.

Wij komen praktisch altijd de situatie ter plaatse bekijken om samen met u het beste model en de meest gunstigste locatie van de airco in uw slaapkamer te bepalen. Aan de hand daarvan brengen we een passende offerte uit. Daarnaast beschikken we ook over een showroom, waar u al onze merken en modellen.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Contact Slaapkamer

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte voor airconditioning in uw slaapkamer? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar + 31 (0)10 313 4979. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven deskundig advies!

Bako B.V.