Bako Koeltechniek en Airconditioning

Airco plafondunit voor gelijkmatige klimaatbeheersing

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Airco plafondunit

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Een airco plafondunit wordt meestal aan een muurzijde onder het plafond gemonteerd. De vloeren en wanden worden vaak vrijgehouden om zo de maximale ruimte te benutten voor meubilair en decoratieve accessoires. Een airco plafondunit biedt dan uitkomst. Deze kan tegen het plafond gemonteerd worden, zonder bouwkundige aanpassingen. De gekoelde of verwarmde lucht uit de airco wordt strak langs het plafond geblazen en zorgt voor een gelijkmatige klimaatbeheersing in de ruimte.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Ook in een systeemplafond kan een airco plafondunit worden geplaatst

Wanneer u beschikt over een systeemplafond, kan de airco plafondunit nog deels in het plafond worden geplaatst. Het grote voordeel hiervan is dat de airco mooi weggewerkt kan worden. Zo valt de airco amper op, maar kan men wel genieten van de optimale werking ervan.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Plafondairco voor verschillende ruimtes

De aircomodellen voor het plafond worden over het algemeen toegepast in de horeca, retail, sportscholen en serverruimtes. Dit komt door de betrekkelijk grote luchtworp waarover deze airco plafondunit beschikt, waardoor lange en grote ruimtes worden geconditioneerd. De airconditioning is leverbaar in verschillende capaciteiten en beschikt over een techniek die de energiezuinigheid beheert. De cassette-airco is een populaire optie voor kantoren en winkels.

Diverse airco plafondunit modellen

Bij Bako Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon, nabij Dordrecht en Rotterdam, hebben we diverse soorten airco plafondunits voor u beschikbaar. Zo vindt u een model voor iedere ruimte. Er zijn zelfs uitvoeringen in roestvaststaal met professionele filters voor toepassingen in de grootkeuken of bijvoorbeeld in bakkerijen. Kies het airco plafondmodel dat het beste aansluit op uw wensen en situatie.

Ontdek meer informatie over airconditioning in het plafond

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte voor een airco voor uw plafond aanvragen? Neem dan direct contact op met onze experts in Rhoon door te bellen naar +31 (0)10 313 4979. Zij denken graag met u mee en voorzien u van gedegen advies.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.