Bako Koeltechniek en Airconditioning

Multi-split-airco Systemen

Neem contact op voor meer informatie

Home » Modellen » Multi split systemen

Airco’s zijn er in vele soorten en maten. Zo bestaan er zeer eenvoudige camping oplossingen met ijsblokjes die de temperatuur slechts enkele graden laten dalen. Of verrijdbare exemplaren met een slang naar buiten. Voor de beste resultaten bestaan er de welbekende airco’s met een buitendeel tegen het pand. Het nadeel van deze airco’s is dan weer dat er net zoveel buitendelen nodig zijn dan dat er vertrekken zijn die gekoeld moeten worden. 

Het voordeel van een multi split systeem

Om meerdere vertrekken te verkoelen met slechts één buitendeel is een multi split airco systeem de meest ideale oplossing. Aangezien gebouwen met meerdere buitendelen een erg rommelige indruk wekken heeft deze oplossing dan ook in veruit de meeste gevallen de voorkeur.

Bij een woning waarvan overdag enkel de woonkamer gekoeld moet worden en ’s nachts de slaapkamers is het niet nodig om een buitendeel aan te schaffen die evenveel capaciteit heeft dan alle aanwezige airco split units. In dit geval dient het dan ook aanbeveling om uit te rekenen wat de kubieke inhoud van enkel de woonkamer en ook enkel de beide slaapkamers is. En dus een buitendeel aan te schaffen die voldoende capaciteit biedt voor of de dag of de nacht. Uiteraard dient er hierbij rekening gehouden worden met of de zon bijvoorbeeld de hele middag de woonkamer verwarmd en of de slaapkamers zich misschien recht onder het dak bevinden. Onze experts willen u hier graag in adviseren zodat u weet hoeveel capaciteit u exact nodig zult hebben om optimale comfort in uw huis te verkrijgen.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Meer informatie over Multi-Split Systemen

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte voor airconditioning in de multi-split systemen vorm? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt hier ook een vrijblijvende offerte voor uw model airconditioning aanvragen. U kunt ons ook bereiken via + 31 (0)10 313 4979. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden die er zijn en voorzien wij u van eerlijk en deskundig advies.

Bako B.V.