Bako Koeltechniek en Airconditioning

Specials op het gebied van koeltechniek

Neem contact op voor meer informatie

Home » Koeltechniek » Specials

Bent u op zoek naar specials op het gebied van airconditioning en koelsystemen- of installaties? Ook dan bent u bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning aan het juiste adres. Wij pakken elke uitdaging aan en proberen de beste oplossing te verzinnen. Mede door onze jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat we een passende oplossing vinden. 

De werking van koelsystemen en koelinstallaties

Specials op het gebied van koeltechniek, zoals koelsystemen en koelinstallaties, betreffen technische oplossingen om ruimtes, voorwerpen en stoffen af te koelen, maar vooral ook koel te houden. De verschillende vormen van koeltechniek onttrekken warmte aan een ruimte. Deze onttrokken warmte geven zij vervolgens weer af, op een andere plek. Doordat koelsystemen- en installaties gebruik maken van een zogeheten koudemiddel (dat als transportmiddel wordt gebruikt), is het mogelijk om warmte te onttrekken aan een ruimte. Zodoende kunnen producten in die ruimte goed koud worden én blijven. Dit betekent dat, wanneer het om levensmiddelen gaat, de producten ook langer vers blijven.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Specials voor meerdere toepassingen
U kunt bij specials op het gebied van koeltechniek onder andere denken aan het ombouwen van een standaard luchtgekoelde airconditioning naar een watergekoelde versie. Maar u kunt ook denken aan een custom-made koelinstallatie met op maat gemaakte componenten, een ideale special voor een besturingskast. BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning vindt altijd een weg om tot de beste oplossingen te komen en maakt samen met u, als opdrachtgever, een perfect werkende koelinstallatie of koelsysteem.

Meer informatie over onze specials

Wilt u graag meer informatie over onze specials in koeltechniek of bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is bij BAKO? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar + 31 (0)10 313 4979. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden die er zijn en wij voorzien u graag van eerlijk en deskundig advies.

Bako B.V.