Bako Koeltechniek en Airconditioning

Kanaal Airco

Neem contact op voor meer informatie

Home » Modellen » Kanaal Airco

Zoekt u een airconditioning die kan worden weggewerkt achter het plafond, zodat alleen het uitblaasrooster zichtbaar is en de rest van de airconditioning achter het plafond verdwijnt? In dat geval bent u bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning aan het juiste adres. Wij bieden verschillende modellen kanaal airconditioning aan. 

Het model

Een kanaal airco is een aircomodel dat meestal achter het plafond of uit het zicht wordt gemonteerd. Op de airco worden geïsoleerde ‘kanalen’ of ‘slangen’ aangesloten, die vervolgens worden aangesloten op roosters (in het plafond). Kanaal aircomodellen worden vaak toegepast in grote ruimtes. Ook worden ze veelal geplaatst in hotels waarvan het plafond bij de entree van de kamer verlaagd is. In de kamer is dan een uitblaasrooster van de airco zichtbaar.
 
Door te kiezen voor kanaal airconditioning, heeft u een vakkundig weggewerkte airconditioning die uw ruimte kan koelen naar uw eigen wensen.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Kanaal airco: ook voor thuis

Niet alleen in bedrijfspanden of hotels, maar ook in woningen kan de kanaalairco worden toegepast. Wanneer u bijvoorbeeld niks van de airco wilt zien, dan kan dit model boven een kastenwand of in het plafond worden weggewerkt. Op deze manier is alleen het uitblaasrooster zichtbaar. Het uitblaasrooster is tevens in vele varianten leverbaar, dus u vindt altijd wel een variant die past bij de inrichting van uw woning.
 
In tegenstelling tot vele andere modellen, zijn de meeste kanaalmodellen verkrijgbaar met grote vermogens. Op deze manier kunt u met een enkele unit één of meerdere ruimten conditioneren. Bij andere modellen heeft u voor hetzelfde resultaat al snel meerdere units nodig.

Meer informatie over kanaal airconditioning

Wilt u graag meer informatie over kanaal airconditioning of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn bij BAKO? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button. U kunt hier ook een vrijblijvende offerte voor kanaal airconditioning aanvragen. Uiteraard kunt u ook een afspraak met ons maken. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden die er zijn en voorzien wij u van eerlijk en deskundig advies.

Bako B.V.