Bako Koeltechniek en Airconditioning

Mitsubishi Electric airco

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Mitsubishi Electric airco

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Wilt u een Mitsubishi Electric-airco aanschaffen? Mitsubishi staat bekend om het leveren van een airco van hoogwaardige kwaliteit. Het is een van de meest verkochte merken in Nederland. Verschillende modellen van dit merk vindt u bij Bako Koeltechniek & Airconditioning. Wij tonen u al onze Mitsubishi Electric-airco’s graag in onze showroom in Rhoon.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Een geschikte Mitsubishi Electric-airco voor op kantoor

Houd uw kantoor op een aangename temperatuur, zodat uw medewerkers optimaal blijven presteren. Of uw kantoor nu 10, 30 of 50 vierkante meter groot is, er is altijd een Mitsubishi Electric-airco beschikbaar om uw kantoor te voorzien van een optimaal werkklimaat. Dan weet u zeker dat het in de zomer heerlijk koel is en in de winter aangenaam warm.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Een airco verkoelt én verwarmt

Veel mensen denken dat een airco enkel koelt, maar dit is niet het geval. Een airco verkoelt en verwarmt elke ruimte, dus ook de airco bij u thuis! Met een airco van Mitsubishi Electric, Fuji of Toshiba geniet u het gehele jaar door van een aangename temperatuur in uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer.

Ontdek het geschikte model voor u in onze showroom

Bezoek ons airco installatiebedrijf in Rhoon om een perfect leef- of werkklimaat te realiseren. U maakt eenvoudig een afspraak met Bako Koeltechniek & Airconditioning door het contactformulier op onze website in te vullen of door te bellen naar +31 (0)10 313 4979. Ook bij vragen over de Mitsubishi Electric-airco of over een van de andere mogelijkheden belt u naar dit telefoonnummer.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.