Mitsubishi Electric airco

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Mitsubishi Electric staat bekend om het leveren van een airco van hoge kwaliteit. Het is een van de meest verkochte merken in Nederland. De verschillende modellen van dit merk vindt u bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning. U bent van harte welkom om de verschillende Mitsubishi Electric airco’s te bekijken in onze showroom in Rhoon.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Een geschikte Mitsubishi Electric airco voor op kantoor

Houdt uw kantoor op een aangename temperatuur, zodat uw medewerkers optimaal blijven presteren. Is uw kantoor 10, 30 of 50 m²? Hoe groot uw kantoor ook is, er is altijd een Mitsubishi Electric airco beschikbaar om uw kantoor te voorzien van een optimaal werkklimaat. Dit betekent dat het in de zomer heerlijk koel is en in de winter aangenaam.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Ook thuis creëert u een optimaal leefklimaat

Veel mensen denken dat een airco enkel koelt, dit is niet het geval. Een airco verkoelt en verwarmt elke ruimte, dus ook bij u thuis! Met een Mitsubishi Electric airco geniet u het gehele jaar door van een aangename temperatuur in uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer.

Ontdek het geschikte model in onze showroom

Wilt u profiteren van een aangenaam leefklimaat op kantoor of bij u thuis? Kom langs bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning in Rhoon. U maakt eenvoudig een afspraak door het formulier op onze website in te vullen of door te bellen naar + 31 (0)10 223 6466. Heeft u voordat u langskomt een vraag of wilt u telefonisch advies? Ook dan belt u met het eerdergenoemde telefoonnummer. U vindt bij ons tevens apparatuur van andere topmerken, zoals Fuji en Toshiba.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl