Mitsubishi Electric airco

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Mitsubishi Electric staat bekend om het leveren van een airco van hoge kwaliteit. Het is een van de meest verkochte merken in Nederland. U vindt verschillende modellen van dit merk bij BAKO Koeltechniek & Airconditioning. Wij tonen u graag onze Mitsubishi Electric-airco’s in onze showroom in Rhoon.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

 

Een geschikte Mitsubishi Electric-airco voor op kantoor

Houd uw kantoor op een aangename temperatuur, zodat uw medewerkers optimaal blijven presteren. Of uw kantoor nu 10, 30 of 50 vierkante meter groot is,  er is altijd een Mitsubishi Electric-airco beschikbaar om uw kantoor te voorzien van een optimaal werkklimaat. Dit betekent dat het in de zomer heerlijk koel is en in de winter aangenaam warm.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

 

Een kwalitatief hoogwaardige airco bij u thuis

Veel mensen denken dat een airco enkel koelt, maar dit is niet het geval. Een airco verkoelt en verwarmt elke ruimte, dus ook bij u thuis! Met een airco van Mitsubishi Electric, Fuji en Toshiba geniet u het gehele jaar door van een aangename temperatuur in uw woonkamer, slaapkamer en/of werkkamer.

 

Ontdek het geschikte model in onze showroom

Bezoek ons airconditioningbedrijf in Rhoon om een perfect leef- of werkklimaat te realiseren. U maakt eenvoudig een afspraak met BAKO Koeltechniek & Airconditioning door het formulier op onze website in te vullen of door te bellen naar +31 (0)10 313 4979. Ook voor vragen of advies belt u het eerdergenoemde telefoonnummer.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.