Bako Koeltechniek en Airconditioning

Een koelinstallatie kopen

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is bij ons aircoinstallatiebedrijf?

Home » Koeltechniek » Koelinstallaties

Bij Bako Bedrijfskoeling & Airconditioning in Rhoon kunt u een koelinstallatie kopen. Als koeltechnisch bedrijf hebben we inmiddels jarenlange ervaring in de branche van koelinstallaties en koelsystemen. In deze jaren hebben we allerlei installaties en systemen gerealiseerd, van klein tot groot en voor verschillende toepassingen.

De werking van een koelinstallatie

Koelsystemen en koelinstallaties vallen onder de koeltechniek en betreffen technische oplossingen om ruimtes, voorwerpen en stoffen niet alleen af te koelen, maar vooral ook koel te houden. Koelsystemen en koelinstallaties onttrekken warmte aan een ruimte en geven deze warmte weer af op een andere plek. Door gebruik te maken van een koudemiddel, dat als transportmiddel wordt gebruikt, kan warmte onttrokken worden aan een ruimte. Door een koelinstallatie te kopen maakt en houdt u de koelruimte en de producten die erin staan goed koud. Wanneer de producten levensmiddelen betreffen, betekent dit dat deze langer vers blijven.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Koelinstallaties voor de meest uiteenlopende toepassingen

U kunt bij ons een koelinstallatie kopen voor uiteenlopende toepassingen. Hierbij heeft u de keuze uit diverse soorten installaties. U kunt hierbij denken aan multiplex koelinstallaties op grote open ruimtes, maar ook aan kleine koelsystemen op bonbonvitrines. Wij kunnen zelfs de centrale koelinstallaties realiseren die voldoen aan de koelbehoefte van een compleet vleesverwerkend bedrijf. Maar ook kleinere klussen, zoals het leveren en plaatsen van een enkele koelinstallatie voor het koelen van een industriële magnetron, pakken wij met beide handen aan.

Kortom: Voor welke toepassing u ook een koelsysteem of koelinstallatie wilt kopen en hoe groot of klein ook, Bako Bedrijfskoeling & Airconditioning kan het voor u realiseren!

Krijg direct meer informatie over een koeling op maat

Wilt u graag meer weten over een koelinstallatie voordat u die gaat kopen, of bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is bij ons aircoinstallatiebedrijf? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar + 31 (0)10 313 4979. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden die er zijn en voorzien wij u graag van eerlijk en deskundig advies.

Bako B.V.