Bako Koeltechniek en Airconditioning

Vriescellen

Neem contact op voor meer informatie

Home » Koeltechniek » Vriescellen

Vriescellen zijn er in vele soorten en maten. BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning heeft met haar koeltechnische achtergrond, die al teruggaat tot 1976, veel ervaring opgedaan in het plaatsen en installeren van vriescellen. Of het nu gaat om een kleine vriescel voor bijvoorbeeld het bewaren van (verpakte) voedselwaren, of een grote vriescel met een grote invriescapaciteit en met de afmetingen van een bedrijfspand: wij hebben het allemaal al eens uitgevoerd en geleverd. Wij kunnen ons daarom ook specialist noemen op het gebied van vriescellen.

Vriescellen voor meerdere toepassingen

De vriescellen van BAKO zijn toepasbaar in meerdere situaties. Zo kunnen onze vriescellen gebruikt worden voor het extreem koud (-20˚C tot -30˚C) bewaren van voedselwaren (roomijs bijvoorbeeld), maar ook voor het snel invriezen van uw product of het dagelijks intensief invriezen (restaurants bijvoorbeeld). Voor elke toepassing heeft BAKO wel een oplossing voorhanden.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Voor elke branche een vriescel op maat
Omdat de vriescellen van BAKO in vele verschillende afmetingen en uitvoeringen beschikbaar zijn, zijn ze voor elke branche geschikt. Wij beschikken zowel over kleine vriescellen als over grote vriescellen met de afmetingen van een bedrijfspand. Hierdoor zijn onze vriescellen geschikt voor alle soorten bedrijven, groot of klein. Bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning is alles mogelijk, voor elke branche.

Kwaliteit bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning
BAKO is één van de speciale koeltechnische bedrijven in Nederland. Wij leveren al meer dan 40 jaar koel- en vriesoplossingen voor verschillende soorten doeleinden. Wij weten dat het in bepaalde industrieën van levensbelang is dat producten goed ingevroren worden en daarom bieden wij alleen de beste vriesapparatuur aan. Een goede vries- en koeltechniek zorgt er namelijk mede voor dat een bedrijf succesvol kan zijn in haar ondernemen. Bij BAKO bieden we de beste kwaliteit vriescellen, zowel voor kleine als voor grote opdrachten. Wat uw wens ook is, wij hebben altijd een passende oplossing van hoogwaardige kwaliteit.

Meer informatie over vriescellen

Heeft u vragen over de mogelijkheden betreffende vriescellen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar + 31 (0)10 313 4979. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven deskundig advies!

Bako B.V.