Bako Koeltechniek en Airconditioning

Airconditioning voor op kantoor

Wilt u meer weten over onze energie-efficiënte airconditioning opties voor comfortabel werken het hele jaar door?

Home » Zakelijk » Kantoor

Om een airco voor op kantoor te kopen zit u bij Bako Bedrijfskoeling & Airconditioning uit Rhoon helemaal goed. In ons aanbod aan diverse systemen vindt u zeker een airco om uw kantoorpand van een prettig klimaat te voorzien. Of u nou een aircoinstallatie voor één enkele kantoorruimte, voor een complete verdieping of voor een geheel kantoorpand zoekt: bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Kies zelf het type airco dat u voor uw kantoor wilt kopen

Kantoorruimtes zijn de ruimtes waarin airconditioning het meest gebruikt wordt. Op zich niet zo vreemd natuurlijk, want het zijn meestal ruimtes waar veel mensen in werken en waar de temperatuur snel oploopt. Om een prettige temperatuur te kunnen behouden in uw kantoorpand, biedt een airco uitkomst. De aircoinstallatie zorgt namelijk voor een aangename temperatuur, waardoor de werknemers in uw kantoorpand zich beter kunnen concentreren op hun werk, de productiviteit gaat dus omhoog.

Een ander bijkomend voordeel van airco voor uw kantoor kopen is dat deze het hele jaar door gebruikt kan worden. In de koudere maanden kan deze namelijk ook functioneren als warmtebron. Dit met een minimum gebruik aan energiekosten. Met een airco kunt u het hele jaar door werken in uw kantoorpand in een temperatuur die voor u aangenaam is.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Assortiment

Kies de juiste aircoinstallatie voor uw kantoorpand uit ons brede aanbod. Wilt u dat uw airco wel of niet prominent zichtbaar is in uw kantoorpand? Wij hebben zowel onzichtbare kanaalsystemen met enkel roosters als verschillende modellen welke wel zichtbaar aanwezig zijn. In overleg met u bepalen wij welk type airco voor op kantoor u het beste kunt kopen op basis van uw vastgestelde budget en wensen. Daarnaast is onze airconditioning voor zakelijk gebruik ook nog eens heel stil. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw medewerkers ongestoord kunnen werken. Uiteraard zijn de machines eenvoudig te bedienen.

Neem contact met ons op

Om een airco voor uw kantoor te kopen, kunt u bij ons aircoinstallatiebedrijf terecht. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op via +31 (0)10 313 4979. Wij vertellen u graag meer over de juiste aircoinstallatie voor uw kantoorpand voor een optimaal binnenklimaat.

Bako B.V.