Bako Koeltechniek en Airconditioning

Modellen airconditioning

Neem contact op voor meer informatie

Home » Modellen

Er zijn vele verschillende modellen airconditioning verkrijgbaar, elk met een eigen specifieke toepassing of oplossing. 
 
Afhankelijk van het budget en de wensen van de klant, en van de bouwkundige mogelijkheden en beperkingen, selecteert BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning het juiste model airconditioning. Dit doen wij uiteraard altijd in overleg met de klant.

De verschillende modellen

In woonhuizen en kleine kantoren wordt vaak gekozen voor wandmodellenconsolemodellen of vloermodellen. Deze modellen zijn geschikt voor woningen en kleinere kantoorruimten en zijn prijstechnisch het meest interessant.

In grotere kantoorpanden en in de retail wordt vaak gekozen voor cassettemodellen, omdat deze weggewerkt kunnen worden in een systeemplafond. Op deze manier is alleen het uitblaasrooster van de airconditioning zichtbaar.

Ook kanaalairconditioning kan weggewerkt worden in het plafond, waardoor dit model geschikt is voor bedrijfspanden en hotels, maar zelfs ook voor woningen.

Plafondairconditioning wordt veelal hoog aan de muur, net onder het plafond gemonteerd. Op deze manier blijft er maximale ruimte vrij voor meubilair en muurdecoratie.

Wanneer u meerdere vertrekken met slechts één buitendeel wilt verkoelen, dan bieden de multi-split systemen uitkomst.

Als het niet mogelijk is om een buitendeel te plaatsen aan de buitenzijde van uw pand, dan kunt u het beste kiezen voor een watergekoelde airconditioning.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Onze werkwijze
Voordat wij bepalen welk model airconditioning het meest geschikt is voor uw situatie, komen wij altijd eerst de airconditioningsituatie van de klant bekijken. In overleg met de klant bepalen wij vervolgens welk model het meest geschikt is voor de betreffende omgeving. Daarna gaan wij over tot een passende offerte van het product en tot slot plaatsen en installeren wij de airconditioning.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de modellen airconditioning die wij aanbieden, of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt hier ook een vrijblijvende offerte voor uw model airconditioning aanvragen. U kunt ons ook bereiken via + 31 (0)10 313 4979. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden die er zijn en voorzien wij u van eerlijk en deskundig advies.

Bako B.V.