Bako Koeltechniek en Airconditioning

Airco voor uw winkel

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Zakelijk » Airco winkel

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Zoekt u een airco voor uw winkel in Rotterdam? Wanneer u in de retail werkt en op zoek bent naar verkoeling voor uw winkel, dan is er een andere benadering van klimaatbeheersing nodig dan bij kantoren en woningen. Het klimaat in de winkel beïnvloedt het koopgedrag van de klant in positieve of negatieve zin. Zo zal een klant in de warme zomermaanden waarschijnlijk langer in uw winkel blijven als deze behaaglijk koel is. In dergelijke situaties is het dus van groot belang dat u in uw winkel een juiste vorm van airconditioning heeft.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Laat een airco in uw winkel plaatsen door een specialist met meer dan 40 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een airco voor uw winkel in bijvoorbeeld Rotterdam? Neem dan eens contact op met Bako Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van airconditioning en klimaatbeheersing in winkels en andere panden, en onze diensten staan in het teken van vakmanschap, kwaliteit en snelle service.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

De juiste airconditioning voor uw winkel in Rotterdam

Veel winkels bestaan uit een grote ruimte met maar één temperatuurzone. In dergelijke winkels zijn de zogenaamde master-slave aircosystemen bijzonder geschikt. Bij dit systeem worden meerdere binnendelen op één buitendeel aangesloten. Op deze manier kunnen er meerdere airco’s in uw winkel in Rotterdam worden geplaatst. Wanneer er aan de buitenkant van uw winkel geen apparatuur mag worden opgesteld, dan biedt ons bedrijf nog steeds genoeg andere mogelijkheden omtrent airconditioning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cassetteairconditioning. Wij weten altijd een passende oplossing voor airconditioning te vinden, of het nu om een grote of om een kleine winkel gaat.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het plaatsen van een airco in uw winkel in Rotterdam of wilt u een vrijblijvende offerte voor airconditioning aanvragen? Neem dan contact op met Bako Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon via onderstaande button of bel ons via +31 (0)10 313 4979. Wij zijn ook in te schakelen als u een airco in regio Spijkenisse of een airco in regio Roosendaal wilt laten plaatsen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.