Bako Koeltechniek en Airconditioning

Een koelcel kopen

Neem contact op voor meer informatie

Home » Koeltechniek » Koelcellen

Wilt u een koelcel kopen of bent u op zoek naar andere watergekoelde koelapparatuur? BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning is van huis uit een koeltechnisch bedrijf. Sinds de oprichting in 1976 hebben wij al veel watergekoelde koelapparatuur in allerlei vormen en maten gerealiseerd. Om wat voor product of toepassing het ook gaat, bij ons kunt u voor elke situatie een geschikte koelcel kopen. De koelcellen zijn onder meer toepasbaar voor het koelen van groente, fruit, vlees en gebak, maar ook voor het koelen van medicijnen en zelfs filmrollen.

Een koelcel en andere watergekoelde koelapparatuur op maat kopen

Bij BAKO begrijpen we dat iedere branche unieke koelbehoeften heeft. Daarom bieden we naast onze standaard koelcellen ook andere watergekoelde koelapparatuur aan. De koelinstallaties zijn in vele verschillende afmetingen en uitvoeringen beschikbaar, en daarom voor iedere branche geschikt. We beschikken onder meer over demontabele koelsystemen, maar u kunt bij ons ook een grote industriële koelcel kopen. Hierdoor zijn onze koelcellen geschikt voor de snackbar op de hoek, maar ook voor palletstellingen waar men met heftrucks in moet rijden. Bij ons aircobedrijf nabij Roosendaal vindt u watergekoelde koelapparatuur op maat om u een passende oplossing te bieden.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Bezoek onze zaak en ontdek welke koelcel u het best kunt kopen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een koelcel of watergekoelde koelapparatuur? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die ons aircoinstallatiebedrijf u te bieden heeft. Wij nodigen u graag uit voor een afspraak om de opties in het echt te bekijken en samen de beste koeloplossing voor uw behoeften te vinden.

Bako B.V.