Airco koeling voor de serverruimte

Neem contact op voor meer informatie

h

Voor thuis, op kantoor of in uw winkel

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Uitgebreide keuze in modellen en merken

Wanneer u op zoek bent naar een airco voor de koeling van een serverruimte, dan bent u bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren partij in de conditionering van serverruimtes. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in dit vakgebied en onze diensten staan in het teken van vakmanschap, kwaliteit en snelle service.

Voor thuis, op kantoor of in uw winkel

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Uitgebreide keuze in modellen en merken

Altijd de juiste airco voor uw serverruimte

De eisen voor de koeling van een serverruimte zijn anders dan die voor comfortkoeling, maar wij weten precies wat er nodig is. Of het nou gaat om een kleine ruimte met wat servers en randapparatuur of juist een grote serverruimte met computers en meerdere racks, met of zonder verhoogde vloer: wij verzorgen graag op professionele wijze de airconditioning van deze serverruimte. In ons uitgebreide assortiment vinden we altijd de juiste oplossing die aan zowel uw eisen als aan uw budget voldoet.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Krijg deskundig advies over het juiste model airco voor uw serverruimte
Wanneer wij op zoek gaan naar het juiste model aircokoeling voor uw serverruimte, schenken wij aandacht aan een aantal aspecten. Wij letten op de warmte die in de ruimte ontstaat door de apparatuur, de grootte van de ruimte en het budget dat beschikbaar is. Aan de hand van deze aspecten bepalen wij welk model koeling het meest geschikt is voor uw specifieke serverruimte. U kunt kiezen uit verschillende modellen:

  • Een enkel airco wandmodel, voorzien van winterregeling (dit voor een juiste werking, ook bij lage buitentemperaturen)
  • Een redundant systeem (dubbel uitgevoerd) om te allen tijde koeling te garanderen
  • Close control airco, al dan niet uitgevoerd met verwarming en bevochtiging

Weet u zelf niet welke airco u nodig heeft voor uw serverruimte? Wij adviseren u graag! Onze specialisten weten precies wat voor koeling uw serverruimte nodig heeft.

Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een gratis offerte voor airconditioning en koeling in uw serverruimte, neem dan contact met ons op via + 31 (0)10 313 4979.

Bako B.V.