Bako Koeltechniek en Airconditioning

Airco voor uw serverruimte

Neem contact op voor meer informatie

Home » Zakelijk » Serverruimte

h

Voor thuis, op kantoor of in uw winkel

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Uitgebreide keuze in modellen en merken

Voor een airco die zorgt voor de klimaatbeheersing en serverruimtekoeling, bent u bij Bako Koeltechniek & Airconditioning in goede handen. Wij zijn een ervaren partij in de conditionering van serverruimtes in de wijde omgeving van Rhoon. Met meer dan 40 jaar ervaring in ons vakgebied staan onze diensten in het teken van vakmanschap, kwaliteit en snelle service.

Voor thuis, op kantoor of in uw winkel

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Uitgebreide keuze in modellen en merken

Altijd goede klimaatbeheersing en koeling dankzij onze airco voor uw serverruimte

De eisen voor een serverruimtekoeling zijn anders dan die voor comfortkoeling, maar wij weten precies wat er nodig is. Of het nou gaat om een kleine ruimte met wat servers en randapparatuur of juist een grote serverruimte met computers en meerdere racks, met of zonder verhoogde vloer: wij verzorgen graag op professionele wijze de klimaatbeheersing van deze serverruimte. In het uitgebreide assortiment van B Koeltechniek & Airconditioning vinden we altijd de juiste oplossing voor uw bedrijf die aan zowel uw eisen als aan uw budget voldoet.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Deskundig advies voor het juiste model airco voor serverruimtekoeling

Wanneer wij op zoek gaan naar het juiste model airconditioning voor uw serverruimte, schenken wij aandacht aan een aantal aspecten. Wij letten op de warmte die in de ruimte ontstaat door de apparatuur, de grootte van de ruimte en het budget dat beschikbaar is. Aan de hand van deze aspecten bepalen wij welk model airco we voor de koeling en klimaatbeheersing van de serverruimte selecteren. Wij hebben de keuze uit verschillende modellen:

  • Een enkel airco wandmodel, voorzien van winterregeling (dit voor een juiste werking, ook bij lage buitentemperaturen);
  • Een redundant systeem (dubbel uitgevoerd) om te allen tijde koeling te garanderen;
  • Close control airco, al dan niet uitgevoerd met verwarming en bevochtiging.

Weet u zelf niet welke airco u nodig heeft voor klimaatbeheersing van uw serverruimte en uw serverruimtekoeling? Wij adviseren u graag! De experts van ons aircobedrijf nabij Rotterdam weten precies wat voor airco uw serverruimte nodig heeft.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een gratis offerte voor klimaatbeheersing in uw serverruimte of serverruimtekoeling ontvangen? Neem dan vandaag nog contact op met onze experts uit Rhoon. Dat doet u door te bellen naar +31 (0)10 313 4979.

Bako B.V.