Bako Koeltechniek en Airconditioning

Bedrijfskoeling

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Bedrijfskoeling

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Wanneer u professionele bedrijfskoeling nodig heeft, staan wij van Bako Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon voor u klaar. Al meer dan 40 jaar leveren, installeren en onderhouden wij allerlei koelingssystemen voor bedrijven. Zo kunt u bij ons terecht voor koelcellen, vriescellen en speciale koelinstallaties. Wat voor koelingssystemen u ook nodig heeft, wij hebben deze voor alle bedrijven in huis en installeren deze vakkundig.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Bedrijfskoeling van de beste kwaliteit

Heeft u professionele koeltechnische apparatuur nodig? Bijvoorbeeld om voedingsmiddelen te koelen? Wij bieden bedrijven vanuit onze vestiging in Rhoon diverse koelingssystemen van de beste kwaliteit. Onze producten voor bedrijfskoeling zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en modellen, en zijn inzetbaar in verschillende sectoren. Zo leveren wij multiplex koelinstallaties voor grote ruimtes, maar ook kleine koelsystemen voor bijvoorbeeld bonbonvitrines. Ook de complete koelinstallatie voor een vleesverwerkend bedrijf of een volledig custom-made installatie, kunnen wij realiseren. Ons assortiment bestaat uit uiteenlopende koeltechnische apparatuur, zoals:

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Krijg antwoord op al uw vragen over koelingssystemen voor bedrijven

Weet u niet precies welke bedrijfskoeling geschikt is voor uw toepassing? Dat is geen probleem, want wij geven u graag deskundig advies over koelingssystemen voor bedrijven. Bel naar +31 (0)10 313 4979 en wij beantwoorden al uw vragen. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Ook dit kunt u telefonisch aan ons doorgeven.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.