Bako Koeltechniek en Airconditioning

Een vriescel kopen

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Vriescel kopen

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

De beslissing om een vriescel te kopen, gaat niet over een nacht ijs. De vriescel die u nodig heeft, is afhankelijk van de temperatuur die u wilt bereiken. Zoekt u bijvoorbeeld een vriescel voor de producten in uw restaurant? Of heeft u juist een grote vriescel nodig voor uw groothandel? Wat voor vriescel u ook wilt kopen, Bako Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon heeft altijd een passende oplossing.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Voor elke branche kunt u bij ons een vriescel kopen

In wat voor branche u ook werkt, wij bieden een passende oplossing voor bedrijfskoeling. U vindt bij ons cellen die vriezen tot de standaard -20 °C, maar het is ook mogelijk om extreem te koelen met een van de vriescellen die tot wel -30 °C vriezen. Als u ervoor kiest om uw vriescel te kopen bij Bako Koeltechniek & Airconditioning, dan profiteert u altijd van een hoge kwaliteit en een vriescel op maat. U kunt overigens ook bij ons terecht voor het kopen van een koelcel.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Laat uw vriescel op maat leveren, plaatsen en onderhouden

Wilt u de levensduur van uw producten zo lang mogelijk verlengen en daarbij profiteren van de beste kwaliteit? Kies dan voor het kopen van een vriescel bij ons koelingsbedrijf in Rhoon. Als u belt naar +31 (0)10 313 4979 geven wij u graag meer informatie over de mogelijkheden voor uw onderneming. Wilt u liever langskomen? Vul dan dit formulier in om een afspraak te maken.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.