Bako Koeltechniek en Airconditioning

Een koelinstallatie kopen

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Koelinstallatie kopen

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Door een koelinstallatie te kopen voor uw bedrijf houdt u voorwerpen, ruimtes en vloeistoffen op een geschikte temperatuur. Of u nu op kleine schaal onderneemt of landelijk producten verspreidt, wij bieden voor elk type bedrijf de juiste koeloplossing.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Wist u dat u een koelinstallatie kunt kopen voor elk type bedrijf?

De reden voor het kopen van een koelinstallatie is voor elk bedrijf anders. De een wil groente, fruit en vlees vers houden in een opslag, terwijl de ander gekoelde lekkernijen presenteert in een vitrine. Wat uw reden ook is, u kunt de juiste koelinstallatie kopen bij Bako Koeltechniek en Airconditioning uit Rhoon.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Zo werkt een koelinstallatie

Een koelinstallatie zorgt ervoor dat uw producten gekoeld blijven op de temperatuur die u wilt, maar hoe gaat dat precies in zijn werk? Elke product dat u in een koelcel plaatst, bevat een bepaalde warmte. Deze warmte wordt door de koelinstallatie onttrokken en buiten de ruimte vrijgegeven. Deze zogenoemde restwarmte kunt u optimaal benutten om te besparen op uw energierekening. Zo heeft u efficiënt gekoelde producten én bespaart u op uw energiekosten.

Krijg direct meer informatie over een koeling op maat

Als u een koelinstallatie bij ons gaat kopen, ontvangt u altijd deskundig advies en uitstekende service. Wij leveren altijd maatwerk, waardoor u een koeling krijgt die volledig aansluit bij uw bedrijf én bij uw wensen. Wilt u dit ook? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)10 313 4979. Een afspraak inplannen? Vul dan dit contactformulier in. Het team van Bako Koeltechniek & Airconditioning staat voor u klaar!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.