• Facebook
  • Twitter

Wenst u meer informatie?

Telefoon: + 31 (0)10 223 6466
E-mail: info@bako.nl

Airco voor in huis

Airconditioning voor thuis is inmiddels allang geen exclusieve en onbetaalbare luxe meer. De professionele vakmensen van BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning installeren op regelmatige basis een airco voor in huis. Op deze manier heeft u gewoon de hele dag door een aangenaam binnenklimaat. En wat is er bijvoorbeeld lekkerder dan een heerlijk koele slaapkamer na een warme zomerdag? Met onze airconditioningmodellen voor particulieren bieden wij verschillende klimaatoplossingen aan voor bij u thuis.

Klimaatbeheersing in de slaapkamer


Een goede nachtrust is alleen mogelijk bij een aangename temperatuur in de slaapkamer. Met airconditioning van BAKO kunt u deze temperatuur het hele jaar door regelen. Vooral tijdens de warme zomerdagen is airconditioning in de slaapkamer erg prettig. Bij BAKO zijn er vele mogelijkheden omtrent airconditioning. Zo hebben wij wandmodellen, vloermodellen en weggewerkte kanaalmodellen in ons assortiment. Onze airco’s zijn fluisterstil, energiezuinig en kunnen zelfs geleverd worden met luchtreinigende functies.

Klimaatbeheersing in de woonkamer


Met airconditioning in uw woonkamer creëert u het hele jaar door de gewenste woonkamertemperatuur. Vanwege de talloze mogelijkheden die BAKO biedt, kunt u de airco kiezen die zowel functioneel als qua design het beste in uw woonkamer past. Zo kunnen wij zichtbare en onzichtbare airconditioning leveren en plaatsen. Voor meer informatie over de verschillende modellen die wij aanbieden, kunt u op de modellenpagina kijken.

LG Art Cool Airco Shop


Bako Bedrijfskoeling & Airconditioning is een erkende LG Art Cool Airco Shop zijn. Dit betekent dat wij verschillende designmodellen van het topmerk LG in onze showroom opgesteld hebben staan. Deze modellen zijn ook aangesloten, zodat zowel het uiterlijk als het geluid goed te beoordelen zijn. Het merk LG onderscheidt zich in de airconditioningwereld duidelijk met haar modellen. De airco’s van dit merk passen met hun design prima in uw woon- of slaapkamer.

Meer informatie over airco voor in huis


Heeft u vragen over de mogelijkheden betreffende airconditioning voor in huis of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem in dat geval gerust contact met ons op. U kunt ons uiteraard ook bellen op + 31 (0)10 223 6466. Onze medewerkers staan u graag te woord met deskundig advies!

Bekijk hieronder de diverse aircotoepassingen:

SLAAPKAMERWOONKAMER

    Deel deze pagina:

  • Delen op Twitter
  • Delen op Facebook
  • Delen op Linkedin
  • Delen op Google+
  • Delen via e-mail