• Facebook
  • Twitter

Wenst u meer informatie?

Telefoon: + 31 (0)10 313 4979
E-mail: info@bako.nl

Modellen Airconditioning

Er zijn vele verschillende modellen airconditioning verkrijgbaar, elk met een eigen specifieke toepassing of oplossing. 

Afhankelijk van het budget en de wensen van de klant, en van de bouwkundige mogelijkheden en beperkingen, selecteert BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning het juiste model airconditioning. Dit doen wij uiteraard altijd in overleg met de klant.

De verschillende modellen


In woonhuizen en kleine kantoren wordt vaak gekozen voor wandmodellen, consolemodellen of vloermodellen. Deze modellen zijn geschikt voor woningen en kleinere kantoorruimten en zijn prijstechnisch het meest interessant.

 

In grotere kantoorpanden en in de retail wordt vaak gekozen voor cassettemodellen, omdat deze weggewerkt kunnen worden in een systeemplafond. Op deze manier is alleen het uitblaasrooster van de airconditioning zichtbaar.

Ook kanaalairconditioning kan weggewerkt worden in het plafond, waardoor dit model geschikt is voor bedrijfspanden en hotels, maar zelfs ook voor woningen.

Plafondairconditioning wordt veelal hoog aan de muur, net onder het plafond gemonteerd. Op deze manier blijft er maximale ruimte vrij voor meubilair en muurdecoratie.

Wanneer u meerdere vertrekken met slechts één buitendeel wilt verkoelen, dan bieden de multi-split systemen uitkomst.

Als het niet mogelijk is om een buitendeel te plaatsen aan de buitenzijde van uw pand, dan kunt u het beste kiezen voor een watergekoelde airconditioning.

Onze werkwijze


Voordat wij bepalen welk model airconditioning het meest geschikt is voor uw situatie, komen wij altijd eerst de airconditioningsituatie van de klant bekijken. In overleg met de klant bepalen wij vervolgens welk model het meest geschikt is voor de betreffende omgeving. Daarna gaan wij over tot een passende offerte van het product en tot slot plaatsen en installeren wij de airconditioning.

Meer informatie


Wilt u graag meer informatie over de modellen airconditioning die wij aanbieden, of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt hier ook een vrijblijvende offerte voor uw model airconditioning aanvragen. Uiteraard kunt u ook een afspraak met ons maken. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden die er zijn en voorzien wij u van eerlijk en deskundig advies. U kunt ons ook bereiken via + 31 (0)10 223 6466.

Hieronder kunt u meer informatie vinden over de diverse airconditioning modellen:

CASSETTECONSOLEKANAALPLAFONDVLOERWAND
MULTI-SPLIT SYSTEMENWATERGEKOELDE AIRCO

    Deel deze pagina:

  • Delen op Twitter
  • Delen op Facebook
  • Delen op Linkedin
  • Delen via e-mail