• Facebook
  • Twitter

Wenst u meer informatie?

Telefoon: + 31 (0)10 313 4979
E-mail: info@bako.nl

Energiezuinige klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing voor alle ruimtes in uw huis of bedrijfspand. Door gebruik te maken van duurzame klimaatsystemen streven we naar een optimale klimaatbeheersing voor al onze klanten. BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning installeert en onderhoudt alle facetten van klimaatbeheersing.

 

Airconditioning


Veel mensen denken bij airco alleen aan het koelen van een ruimte en zijn zich er niet van bewust dat een ruimte ook verwarmd kan worden met een airconditioning. Deze vorm van klimaatbeheersing is onopvallend en ook nog eens erg stil. Onze duurzame en energiezuinige klimaattechniek zorgt ervoor dat zowel in de zomer als in de winter het binnenklimaat perfect is. Het is namelijk geheel aan te passen naar uw eigen voorkeur.Onze ervaren vakmensen op het gebied van klimaatbeheersing staan al ruim 35 jaar voor u klaar. Naast de verkoop van airco's en koelinstallaties, zowel voor particulieren als bedrijven, kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud, renovatie en service van uw klimaatsysteem.

 

Klimaattechniek voor iedere ruimte


Of u nu een airconditioning voor in uw woning of voor op kantoor zoekt, wij hebben een geschikt systeem voor iedere ruimte. En door onze grote kennis van klimaattechniek kunnen wij deze in zowel grote als kleine panden, afhankelijk of onafhankelijk van elkaar installeren. Wij adviseren u graag welk klimaatsysteem het beste aansluit bij uw wensen en behoeften.

Contact Klimaatbeheersing


Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte over airconditioning voor klimaatbeheersing, neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Meer informatie?

    Deel deze pagina:

  • Delen op Twitter
  • Delen op Facebook
  • Delen op Linkedin
  • Delen via e-mail