Bako Koeltechniek en Airconditioning

Airco thuis

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Klimaatbeheersing serverruimte

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Klimaatbeheersing in uw serverruimte

Heeft u behoefte aan een goede klimaatbeheersing in uw serverruimte? Bij de experts van BAKO Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon bent u in goede handen voor de warmteregulatie van uw servers. Hier vindt u een ruim assortiment aan koelingssystemen. Zo is er altijd een geschikte oplossing voor u.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

 

Het belang van klimaatbeheersing in een serverruimte

Het is belangrijk een goede klimaatbeheersing te hebben in de serverruimte van uw bedrijf. Servers worden immers heet bij gebruik, en hete servers presteren minder. Wanneer ze oververhit raken, kan er zelfs brandgevaar optreden. Bij BAKO Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon hebben wij de juiste koeling voor uw serverruimte dankzij onze uitstekende klimaatbeheersing. Met een airco in uw serverruimte blijven uw servers op een goede temperatuur. Wanneer u eenmaal een airco heeft aangeschaft, vertrouwt u ook op onze experts voor het onderhoud van uw airconditioning.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

 

Verkoel uw servers

Vertrouw op onze specialisten in bedrijfskoeling voor uw servers. Als u belt naar +31 (0)10 313 4979 of een e-mail stuurt naar info@bako.nl, staan wij u graag te woord. Stel al uw vragen over de juiste klimaatbeheersing voor uw situatie aan onze experts of vraag direct een factuur aan. Wij kijken ernaar uit u te voorzien van onze uitstekende opties.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.