Bako Koeltechniek en Airconditioning

Een airco installeren in Spijkenisse
of omgeving

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Airco Spijkenisse

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Met een airco voor uw winkel, kantoor of huis in Spijkenisse, creëert u een aangename temperatuur in elke ruimte. U vindt het meest geschikte aircosysteem bij Bako Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon, bij Rotterdam. Met meer dan 40 jaar ervaring in het leveren, plaatsen en onderhouden van verschillende airco’s, bent u verzekerd van een systeem dat volledig voldoet aan uw wensen.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Een energiezuinige airco vindt u bij de specialist nabij Spijkenisse

Het installeren van een airco in uw bedrijfspand of woning in Spijkenisse kent enkel voordelen. Zo profiteert u van een optimale klimaatbeheersing in elke ruimte waar u een airco laat installeren, maar ook van het besparen op uw energierekening. Alle airco’s die wij leveren, koelen en verwarmen met water of lucht, waardoor er minder stroom en gas wordt verbruikt.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Uw airco toe aan een onderhoudsbeurt? Kies voor meer dan 40 jaar ervaring

Als u uw airco laat installeren door een specialist in de buurt van Spijkenisse, wilt u zo lang mogelijk genieten van een aangename temperatuur. Laat uw airco onderhouden door onze ervaren monteurs. Met meer dan 40 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw aircosysteem altijd optimaal presteert.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Laat uw airco onderhouden of laat een volledig nieuw aircosysteem installeren door ervaren vakmensen. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden of direct een afspraak maken om de verschillende modellen te bekijken in onze showroom? Vul dan dit formulier in op onze website of bel naar +31 (0)10 313 4979.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.