Bako Koeltechniek en Airconditioning

Airco bedrijf Rotterdam

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Airco bedrijf Rotterdam

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Uw airco bedrijf in Rotterdam

Laat een airco installeren in uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam. Hierdoor creëert u een aangename werkomgeving voor uzelf en uw personeel én bespaart u op uw energierekening. Door meer dan 40 jaar ervaring in het installeren, monteren en onderhouden van allerlei aircosystemen, bent u bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning verzekerd van een passende oplossing.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Een airco voor elk type bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Elk bedrijf in Rotterdam of Den Haag is anders en vereist daardoor een ander type airco. Een restaurant of winkel waarbij vele mensen de gehele dag in- en uitlopen, vraagt om andere klimaatbeheersing dan een kantoor waarbij u en uw werknemers de gehele dag in een ruimte zitten. Wij voorzien u van deskundig advies en een oplossing op maat.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Bespaar op uw energierekening met een efficiënte airco

Een efficiënte airco voor uw bedrijf in Rotterdam of Den Haag is essentieel voor een goede klimaatbeheersing binnen uw bedrijf, maar wist u dat u hiermee ook bespaart op de energiefactuur? Door te koelen met lucht of water, wordt op een duurzame manier warmte of kou gegenereerd.

Vraag direct naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

Wilt u met een airco een gezondere omgeving creëren in uw bedrijf in de regio Rotterdam of Den Haag én daarbij besparen op uw energiekosten? Vraag dan direct naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een geschikte airco door te bellen naar + 31 (0)10 223 6466. Een van onze specialisten plant graag een afspraak met u in om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.