• Facebook
  • Twitter

Wenst u meer informatie?

Telefoon: + 31 (0)10 313 4979
E-mail: info@bako.nl

Airconditioning voor op kantoor

Voor airco op kantoor zit u bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning helemaal goed. Wij leveren verschillende soorten systemen om uw kantoorruimte van een prettig klimaat te voorzien. Of u nou airco voor een kantoor aan huis, voor één enkele kantoorruimte, voor een complete verdieping of voor een geheel bedrijfspand zoekt: bij ons bent u altijd aan het juiste adres.  

Kies zelf uw type airco


Kantoorruimtes zijn de meest gebruikte ruimtes voor airconditioning. Op zich niet zo vreemd natuurlijk want het zijn meestal ruimtes waar veel mensen in werken en waar de temperatuur snel oploopt. Om een prettige temperatuur te kunnen behouden biedt een airconditioning uitkomst. De airco zorgt namelijk voor een aangename temperatuur waardoor werknemers zich beter kunnen concentreren op hun werk, de productiviteit gaat dus omhoog.

Een ander bijkomend voordeel van airconditioning is dat deze het hele jaar door gebruikt kan worden. In de koudere maanden kan deze namelijk ook functioneren als warmtebron. Dit met een minimum gebruik aan energiekosten. Zo kunt u het hele jaar door werken in een temperatuur die voor u aangenaam is.

BAKO heeft een breed assortiment airco's voor u beschikbaar. Wilt u dat uw airco wel of niet prominent zichtbaar is op kantoor? Wij hebben zowel onzichtbare kanaalsystemen met enkel roosters als verschillende modellen welke wel zichtbaar aanwezig zijn. In overleg met u bepalen wij welk type airco voor op kantoor het beste past binnen uw vastgestelde budget en wensen. Daarnaast is onze airconditioning voor op kantoor ook nog eens fluisterstil. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw medewerkers ongestoord kunnen werken. Uiteraard zijn de machines eenvoudig te bedienen.

Contact Kantoor


Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte voor airconditioning op kantoor, neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Meer informatie?

    Deel deze pagina:

  • Delen op Twitter
  • Delen op Facebook
  • Delen op Linkedin
  • Delen via e-mail