• Facebook
  • Twitter

Wenst u meer informatie?

Telefoon: + 31 (0)10 313 4979
E-mail: info@bako.nl

Airco voor in uw winkel


AIRCO VOOR IN UW WINKEL

Wanneer u in de retail werkt en op zoek bent naar airconditioning voor in uw winkel, dan is er een andere benadering van klimaatbeheersing nodig dan bij kantoren en woningen. In een kantoor of woning gelden andere maatstaven dan in winkels. Waar het klimaat in een kantoorruimte een positieve of negatieve invloed op het personeel heeft, kan het klimaat in de winkel het koopgedrag van de klant in positieve of negatieve zin beïnvloeden. Zo zal een klant in de warme zomermaanden waarschijnlijk langer in uw winkel blijven als deze behaaglijk koel is door de airconditioning. In dergelijke situaties is het dus van groot belang dat u in uw winkel een juiste vorm van airconditioning heeft.

Laat een airco in uw winkel plaatsen door een specialist met meer dan 40 jaar ervaring

Bent u op zoek naar airconditioning voor in uw winkel in bijvoorbeeld Rotterdam? Neem dan eens contact op met BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van airconditioning en klimaatbeheersing en onze diensten staan in het teken van vakmanschap, kwaliteit en snelle service.

Vind de juiste airconditioning voor uw winkel in bijvoorbeeld Rotterdam

Veel winkels bestaan uit een grote ruimte met maar één temperatuurzone. In dergelijke winkels zijn de zogenaamde master-slave airco systemen bijzonder geschikt. Bij dit systeem worden meerdere binnendelen op één buitendeel aangesloten. Op deze manier kunnen er meerdere airco’s in uw winkel, in onder andere Rotterdam, worden geplaatst.

Wanneer er aan de buitenkant van uw pand geen apparatuur mag worden opgesteld, dan biedt BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning nog steeds genoeg andere mogelijkheden omtrent airconditioning. Wij weten altijd een passende oplossing voor airconditioning te vinden, of het nu om grote of om kleine winkels gaat. Informeer daarom gerust naar de mogelijkheden die wij bieden.

Neem direct contact op voor meer informatie

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het plaatsen van een airco in uw winkel in bijvoorbeeld Rotterdam of wilt u een vrijblijvende offerte voor aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button of bel ons via + 31 (0)10 223 6466.

Anderen bekeken ook:

    Deel deze pagina:

  • Delen op Twitter
  • Delen op Facebook
  • Delen op Linkedin
  • Delen via e-mail