• Facebook
  • Twitter

Wenst u meer informatie?

Telefoon: + 31 (0)10 223 6466
E-mail: info@bako.nl

Speciale airco voor bedrijven

Speciale (bedrijfs)airco of een complete klimaatbeheersing, beide zorgen ze voor een heerlijk werkklimaat op uw kantoor of in uw winkel. Op deze manier werken u en uw personeel op een veel productievere manier en komen klanten in een omgeving terecht met een prettig klimaat. Er is toch niets fijner dan dat u, uw personeel en uw klanten iedere dag weer vol goede moed naar uw kantoor of winkel komen?

Klimaatbeheersing voor iedere ruimte


BAKO bedrijfskoeling & airconditioning biedt klimaatoplossingen voor iedere ruimte. Of u nu een airco zoekt voor op een klein kantoor of in een grote winkelruimte, of een vorm van klimaatbeheersing voor uw totale kantoor of bedrijfspand, met ons uitgebreide assortiment vinden wij altijd de juiste oplossing. Hiermee voldoen wij zowel aan uw eisen als aan uw budget.

Kantoor
Voor airconditioning op kantoor bieden wij verschillende oplossingen aan. Wij hebben zowel zichtbare als vrijwel onzichtbare kanaalsystemen in ons assortiment. Hierdoor heeft u de keuze uit zichtbare airconditioningmodellen en modellen waarbij alleen roosters zichtbaar zijn. De airconditioning voor op kantoor is bovendien fluisterstil, waardoor u prettig kunt werken. Naast de normale modellen airconditioning biedt BAKO ook VRF systemen (Variable Refrigerant Flow) aan. Deze systemen zijn uitermate geschikt voor grotere toepassingen, zoals kantoren en hotels.

Winkels
Voor airconditioning in winkels zijn andere airconditioningmodellen geschikter. In ruimtes met één temperatuurzone zijn de zogeheten master-slave airco systemen bijzonder geschikt. Met deze systemen kunnen er meerdere airco’s in uw winkel worden geplaatst. En wanneer er aan de buitenkant van uw pand geen apparatuur mag worden opgesteld, dan bieden wij nog voldoende andere oplossingen.

Serverruimten
Wanneer u een eigen serverruimte heeft en op zoek bent naar een goed koelsysteem voor de conditionering van deze ruimte, dan kunt u bij ons terecht. Wij weten precies wat er nodig is, zowel voor kleine ruimtes als voor grote ruimtes, met of zonder verhoogde vloer.

Meer informatie over zakelijke airconditioning


Heeft u vragen over de mogelijkheden betreffende zakelijke airconditioning of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem in dat geval gerust contact met ons op. U kunt ons uiteraard ook bellen op + 31 (0)10 223 6466. Onze medewerkers staan u graag te woord met deskundig advies!

Bekijk hieronder de diverse aircotoepassingen:

KANTOORSERVERRUIMTEWINKELVRF

    Deel deze pagina:

  • Delen op Twitter
  • Delen op Facebook
  • Delen op Linkedin
  • Delen op Google+
  • Delen via e-mail