Bako Koeltechniek en Airconditioning

Een warmtepomp voor bedrijven in Rhoon

Wilt u met een warmtepomp een constante, aangename temperatuur in uw bedrijfspand in regio Rhoon realiseren?

Home » Warmtepomp voor bedrijven Rhoon

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airco's

Eens Bako, altijd Bako!

Naast airconditioning-en koelsystemen voor bedrijfspanden, levert Bako Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon, nabij Rotterdam, ook een warmtepomp voor bedrijven, zoals winkels of voor uw kantoor. Een warmtepomp zorgt voor een constante temperatuur in uw gehele bedrijfspand. Zo is het er nergens te warm of te koud en bent u bovendien duurzaam bezig.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airco's

Eens Bako, altijd Bako!

Een warmtepomp voor bedrijven met bedrijfspanden, zoals winkels

Bedrijven hebben meestal baat bij een constante temperatuur, maar met radiatoren is dit vaak lastig te realiseren. Dicht bij de radiatoren zal het namelijk vaak erg warm zijn, terwijl het er ver vandaan juist fris kan aanvoelen. Door een warmtepomp te gebruiken met lage temperatuurverwarming, bent u in uw kantoor of ander pand verzekerd van een constante en gelijkmatige verdeling van de warmte. Wij leveren namelijk ook warmtepompen voor kantoren in Rotterdam. Heeft u een winkel? Bekijk dan onze warmtepompen voor winkels.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Een energiezuinige en duurzame oplossing

Een warmtepomp in bedrijfspanden en winkels, of op kantoor, is veel energiezuiniger dan een cv-ketel, wat voor bedrijven financiële voordelen heeft. Wanneer u kiest voor een compleet klimaatsysteem, bent u bovendien helemaal duurzaam bezig. Bekijk ons ruime assortiment en sta versteld van de mogelijkheden.

Laat u informeren door professionals

Al meer dan 40 jaar levert, installeert en onderhoudt Bako Bedrijfskoeling & Airconditioning complete klimaatbeheersingssystemen. Wij kunnen u dan ook alles vertellen over een warmtepomp voor bedrijven en winkels rondom Rhoon en Rotterdam, zoals onze luchtwarmtepomp voor in bedrijfspanden of bijvoorbeeld uw kantoor. Wanneer u interesse heeft in onze producten en alternatieve wijze van verwarmen, komen wij graag eens bij u langs, zodat wij uw situatie kunnen beoordelen en u kunnen voorzien van deskundig advies op maat. Ook voor een warmtepomp in huis zijn wij in te schakelen. Bel naar +31 (0)10 313 4979 om een afspraak te maken of uw vragen te stellen. Onze airco-installateurs staan voor u klaar!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.