Warmtepomp voor bedrijven Rhoon

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Naast airconditioning-en koelsystemen, levert BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning uit Rhoon ook een warmtepomp voor bedrijven. Een warmtepomp zorg voor een constante temperatuur in uw gehele bedrijfspand. Zo is het er nergens te warm of te koud en bent u bovendien duurzaam bezig.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

 

Waarom is een warmtepomp interessant voor bedrijven in omgeving Rhoon?

Bedrijven hebben meestal baat bij een constante temperatuur, maar met radiatoren is dit vaak lastig te realiseren. Dichtbij de radiatoren zal het namelijk vaak erg warm zijn, terwijl het er ver vandaan juist fris kan aanvoelen. Door een warmtepomp te gebruiken met lage temperatuurverwarming, bent u in uw pand verzekerd van een constante en gelijkmatige verdeling van de warmte. Bovendien is een warmtepomp energiezuiniger dan een cv-ketel, wat zeker voor bedrijven in omgeving Rhoon financiële voordelen heeft. Wanneer u kiest voor een compleet klimaatsysteem, bent u bovendien helemaal duurzaam bezig. Bekijk ons ruime assortiment en sta verstelt van de mogelijkheden.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

 

Laat u informeren door professionals

Al meer dan 40 jaar leveren, installeren en onderhouden wij airconditionings en complete klimaatbeheersingssystemen. Wij kunnen u dan ook alles vertellen over een warmtepomp voor bedrijven rondom Rhoon, zoals bijvoorbeeld onze luchtwarmtepomp. Wanneer u interesse heeft in onze producten en alternatieve wijze van verwarmen, komen wij graag eens bij u langs zodat wij uw situatie kunnen beoordelen en u kunnen voorzien van deskundig advies op maat. Ook voor particulieren zijn wij in te schakelen. Bel naar + 31 (0)10 223 6466 om een afspraak te maken of uw vragen te stellen. BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning staat voor u klaar!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl