Bako Koeltechniek en Airconditioning

Een warmtepomp voor in uw huis in Rhoon

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Warmtepomp in huis Rhoon

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Wilt u graag een warmtepomp in uw huis in omgeving Rhoon? Dan staat Bako Koeltechniek & Airconditioning voor u klaar. Naast koeltechnische apparatuur en airconditioning leveren wij namelijk ook warmtepompen aan bedrijven en particulieren. Wij installeren uw warmtepomp en kunnen deze ook voor u onderhouden.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Een warmtepomp in huis voor verwarming én koeling in omgeving Rhoon

Een warmtepomp is een apparaat dat warmte verplaatst en daardoor op een energiezuinige manier een huis kan verwarmen. Wanneer u uw warmtepomp in huis combineert met vloerverwarming, kunt u uw huis in omgeving Rhoon bovendien ook koelen. In plaats van warm water wordt er dan gewoon water door de leidingen in de vloer gepompt. Het water neemt een deel van de warmte uit uw woning op, waardoor het binnenshuis koeler wordt. Zeker op hete zomerdagen is dit een ideale aanvulling op, of vervanging van, airconditioning. Bovendien is een warmtepomp energiezuiniger dan een cv-ketel en wanneer u kiest voor een compleet systeem voor klimaatbeheersing, bent u helemaal duurzaam bezig.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Bel voor meer informatie

Denkt u erover een warmtepomp in uw huis in omgeving Rhoon te laten plaatsen, maar wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden, zoals een luchtwarmtepomp? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een airco in huis? Bel naar +31 (0)10 313 4979 en wij beantwoorden al uw vragen. Ook kunnen we dan eventueel een afspraak plannen bij u thuis, zodat wij uw woonsituatie kunnen beoordelen en u advies op maat kunnen geven. Bako Koeltechniek & Airconditioning staat voor u klaar!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.