Serverruimte koeling

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Serverruimte koeling met airco

 

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Airco koeling voor de serverruimte

Wanneer u op zoek bent naar een airco voor de koeling van een serverruimte, dan bent u bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren partij in de conditionering van serverruimtes. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in dit vakgebied en onze diensten staan in het teken van vakmanschap, kwaliteit en snelle service.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Altijd de juiste airco voor uw serverruimte

De eisen voor de koeling van een serverruimte zijn anders dan die voor comfortkoeling, maar wij weten precies wat er nodig is. Of het nou gaat om een kleine ruimte met wat servers en randapparatuur of juist een grote serverruimte met computers en meerdere racks, met of zonder verhoogde vloer: wij verzorgen graag op professionele wijze de airconditioning van deze serverruimte. In ons uitgebreide assortiment vinden we altijd de juiste oplossing die aan zowel uw eisen als aan uw budget voldoet.

Krijg deskundig advies over het juiste model airco voor uw serverruimte

Wanneer onze specialisten op zoek gaan naar het juiste model aircokoeling voor uw serverruimte, schenken wij aandacht aan een aantal aspecten. Wij letten op de warmte die in de ruimte ontstaat door de apparatuur, de grootte van de ruimte en het budget dat beschikbaar is. Aan de hand van deze aspecten bepalen wij welk model koeling het meest geschikt is voor uw specifieke serverruimte. U kunt kiezen uit verschillende modellen:

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl