• Facebook
  • Twitter

Wenst u meer informatie?

Telefoon: + 31 (0)10 313 4979
E-mail: info@bako.nl

Watergekoelde airco

WATERGEKOELDE AIRCO


Een watergekoelde airco van BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning is een geschikte oplossing wanneer uw gebouw niet geschikt is voor een condenseringunit. Veelal komen deze situaties voor bij (hoge) appartementsgebouwen of gebouwen waarbij strenge eisen zijn gesteld die betrekking hebben tot de buitenzijde van een pand. Slechts een aantal fabrikanten hebben de mogelijkheid tot een split-systeem voor een binnen opstelling. Daarom bent u ook bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning aan het juiste adres, dat een specialist is op het gebied van koelingssystemen.

Zo wordt een watergekoelde airco gemonteerd

De watergekoelde condensingunit wordt op een andere locatie geplaatst dan een standaard split-system. Zo zal deze dan bijvoorbeeld in de wasmachineruimte worden gemonteerd in plaats van buiten. De professionele monteurs van BAKO zullen dit op een vakkundige manier uitvoeren.

Schakel BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning in voor het plaatsen van uw koelingssysteem

Het leidingwater, dat ongeveer wordt opgewarmd tot 40 graden, wordt gebruikt om de airco zelf om te koelen (de afgevoerde warmte uit de te koelen ruimte wordt overgedragen aan het leidingwater). Het leidingwater wordt daarna geloosd op een afvoer of indien er een gesloten ringleiding aanwezig is, dan kan de watergekoelde airco hierop aangesloten worden. Het kan zijn dat de beperkte keuze aan split-systemen niet voldoet. In dat geval bieden wij de mogelijkheid om standaard systemen om te bouwen. Elk luchtgekoelde split-systeem van een willekeurige fabrikant kan omgebouwd worden tot een watergekoeld systeem. Wij bij BAKO hebben hiervoor de vakmanschap en kwaliteit in huis. Voor ons is geen enkele klus te groot of te klein. U kunt zowel als zakelijke klant als particulierbij ons terecht.

Meer informatie over watergekoelde airco

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een gratis offerte voor watergekoelde airconditioning ontvangen? Bel ons dan via + 31 (0)10 223 6466 of maak direct een afspraak via dit formulier. verzekerd van een stijlvol en fluisterstil resultaat.

Anderen bekeken ook:

 

    Deel deze pagina:

  • Delen op Twitter
  • Delen op Facebook
  • Delen op Linkedin
  • Delen via e-mail