• Facebook
  • Twitter

Wenst u meer informatie?

Telefoon: + 31 (0)10 313 4979
E-mail: info@bako.nl

Airco plafondunit


AIRCO PLAFONDUNIT VOOR GELIJKMATIGE KLIMAATBEHEERSING

Een airco plafondunit wordt meestal aan een muurzijde onder het plafond gemonteerd. De vloeren en wanden worden vaak vrijgehouden om zo de maximale ruimte te benutten voor meubilair en decoratieve accessoires. Een airco plafondunit biedt dan uitkomst. Deze kan tegen het plafond gemonteerd worden en vraagt verder geen bouwkundige aanpassingen. De gekoelde of verwarmde lucht uit de airco wordt strak langs het plafond geblazen en zorgt voor een gelijkmatige klimaatbeheersing in de ruimte.

Ook in een systeemplafond kan een airco plafondunit worden geplaatst

Wanneer u beschikt over een systeemplafond kan de airco plafond unit nog deels in het plafond worden geplaatst. Het grote voordeel hiervan is dat de plafond airco mooi weg gewerkt kan worden. Zo valt de airco amper op, maar kan men wel genieten van de optimale werking ervan.

Plafond airco voor verschillende ruimtes

De plafond airco modellen worden over het algemeen toegepast in de horeca, retail, sportscholen en server ruimtes. Dit komt door de betrekkelijk grote luchtworp waarover deze airco plafondunit beschikt, waardoor lange en/of grote ruimtes worden geconditioneerd. De airconditioning is leverbaar in verschillende capaciteiten en beschikt over een techniek die de energiezuinigheid beheert.

Diverse airco plafondunit modellen

Bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning hebben we diverse soorten airco plafondunits voor u beschikbaar. Zo vindt u een model voor iedere ruimte. Er zijn zelfs uitvoeringen in roestvast staal met professionele filters voor toepassingen in de grootkeuken of bijvoorbeeld in bakkerijen. Kies het airco plafondmodel dat het beste aansluit bij uw wensen en situatie.

Meer informatie over plafond airconditioning

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte voor airconditioning in plafondvorm? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar + 31 (0)10 223 6466of door te klikken op onderstaande button. 

Anderen bekeken ook: 

    Deel deze pagina:

  • Delen op Twitter
  • Delen op Facebook
  • Delen op Linkedin
  • Delen via e-mail