Luchtwarmtepomp

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Gebruik buitenlucht voor het verwarmen van uw huis of bedrijfspand met een duurzame warmtepomp. Dit is ideaal als u wilt innoveren, besparen op uw energierekening en duurzamer wilt wonen of werken.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Duurzaam uw huis of bedrijfspand verwarmen met een luchtwarmtepomp

BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning is al meer dan 40 jaar de specialist in klimaatbeheersing op een duurzame manier. Een luchtwarmtepomp is daar een goed voorbeeld van. Deze pomp onttrekt warmte van buiten. Oftewel de warmte wordt opgevangen en weer vrijgegeven in uw woning. Met deze lucht wordt water voor bijvoorbeeld de verwarming en de kraan verwarmd. Het gebruik van gas wordt hierdoor overbodig. En wat gebeurt er als uw gasgebruik wordt teruggedrongen? Inderdaad, uw energierekening zal dalen. Hierdoor heeft de investering in een luchtwarmtepomp zichzelf al binnen een mum van tijd terugverdiend.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

 

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden

Wilt u ook innoveren, alternatief verwarmen en besparen op uw energierekening? Neem dan direct contact met ons op via + 31 (0)10 223 6466. Een van onze specialisten vertelt u graag meer over de luchtwarmtepomp en wat deze voor uw woning of bedrijf oplevert. Liever langskomen om dit onder het genot van een kopje koffie te bespreken? U bent van harte welkom in onze showroom als u een afspraak maakt via onze website.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl