Bako Koeltechniek en Airconditioning

Luchtwarmtepomp

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Luchtwarmtepomp

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Met een duurzame luchtwarmtepomp gebruikt u de buitenlucht voor het verwarmen van uw huis of bedrijfspand. Dit is ideaal als u wilt innoveren, besparen op uw energierekening en duurzamer wilt wonen of werken. Bij ons bedrijf in Rhoon, met meer dan 40 jaar ervaring in klimaatbeheersing, zit u daarvoor helemaal goed.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Met een luchtwarmtepomp uw huis of bedrijfspand duurzaam verwarmen

Een luchtwarmtepomp is een goed voorbeeld van duurzame klimaatbeheersing. Deze pomp onttrekt warmte van buiten. De warmte wordt opgevangen en weer vrijgegeven door de warmtepomp in uw woning. Met deze lucht wordt water voor bijvoorbeeld de verwarming en de kraan verwarmd. Het gebruik van gas wordt hierdoor overbodig. Als uw gasgebruik wordt teruggedrongen, zal uw energierekening dalen. Zo heeft de investering in een luchtwarmtepomp zichzelf al binnen een mum van tijd terugverdiend.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Kies voor duurzame verwarming

Wilt u ook innoveren, alternatief verwarmen en besparen op uw energierekening? Neem dan direct contact met ons op via +31 (0)10 313 4979. Een van de specialisten van Bako Koeltechniek & Airconditioning, uit Rhoon, vertelt u graag meer over de luchtwarmtepomp en wat deze warmtepomp voor uw bedrijf of woning oplevert. U bent ook van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Maak hiervoor een afspraak via onze website.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.