Bako Koeltechniek en Airconditioning

Koeltechnische bedrijven

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Koeltechnische bedrijven

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Een van de meest ervaren koeltechnische bedrijven

BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning is een van de meest ervaren koeltechnische bedrijven van Nederland. Al meer dan 40 jaar installeren en onderhouden wij koeltechniek. Gaat het om een standaard koel- of vriescel of het koelen van bijvoorbeeld een compleet vleesverwerkend bedrijf of een groente,- en fruithandel? Of wilt u een speciale toepassing koelen, zoals een autoclaaf? Wij realiseren al deze koeltechniek(en)!

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Verschillende koeltechnische systemen geschikt voor allerlei bedrijven

De koelcellen die wij aanbieden zijn toepasbaar in meerdere ruimten. Ze zijn geschikt voor het koelen van groente, fruit, vlees en gebak, maar ook voor het koelen van medicijnen en zelfs filmrollen. Welk product u ook wilt koelen en welke vorm uw koelcel ook moet hebben, wij kunnen voor iedere situatie een oplossing leveren.Op het gebied van vriescellen bieden wij vele soorten en maten aan. Zo hebben wij, als een van de meest specialistisch koeltechnische bedrijven van Nederland, kleine vriescellen die geschikt zijn voor het bewaren van voedsel, maar ook grote vriescellen met de afmetingen van een bedrijfspand. De vriescellen zijn enerzijds geschikt om producten extreem koud te bewaren en anderzijds om producten snel in te vriezen.De koelinstallaties die wij aanbieden zijn koeltechnische oplossingen om diverse ruimtes, voorwerpen en stoffen in bedrijven af te koelen én koel te houden. Onze koelinstallaties zijn toepasbaar in uiteenlopende situaties.Tot slot bieden wij ook specials aan op het gebied van koelsystemen en koelinstallaties. Dit zijn vaak op maat gemaakte oplossingen om uw specifieke wensen tegemoet te komen.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Speciaal koeltechnisch bedrijf

Als een van de speciale koeltechnische bedrijven in Nederland weten wij hoe belangrijk het is dat bepaalde producten ten alle tijden gekoeld blijven. Koeltechniek is voor sommige bedrijven namelijk de sleutel tot succes. Van een kleine custom-made installatie voor een gekoelde ruimte bij een particulier tot het koelen van 600 ton aan landbouwproducten. Wat het ook is op het gebied van koeltechniek: wij draaien onze hand er niet voor om!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u vragen over onze koeltechnische mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, zoals al zeer veel andere bedrijven hebben gedaan? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar + 31 (0)10 223 6466. Onze medewerkers staan u graag te woord met deskundig advies!Bekijk via onderstaande buttons de verschillende vormen van koeltechniek die wij aanbieden. 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.