Bako Koeltechniek en Airconditioning

Koeltechniek in Rotterdam

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

Home » Koeltechniek Rotterdam

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Kies voor innovatieve koeltechniek voor uw bedrijf in Rotterdam. Of u nu de eigenaar bent van een slagerij, supermarkt of groothandel: bij Bako Koeltechniek & Airconditioning in Rhoon vindt u voor zowel grote als kleine bedrijven een passende koeloplossing.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Innovatieve koeltechniek voor uw bedrijf in Rotterdam

Met meer dan 40 jaar ervaring in het leveren, installeren en onderhouden van koelsystemen helpen wij ook u aan de juiste koeltechniek voor uw bedrijf in Rotterdam. Wij zijn continu op zoek naar de meest efficiënte manier om producten, ruimtes en vloeistoffen te koelen, zodat u deze zo lang mogelijk op de juiste temperatuur kunt houden.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Bespaar op uw energierekening met een efficiënte koeling

Als ondernemer zoekt u altijd naar een manier om zo energiezuinig en tegen de laagste kosten te ondernemen. De innovatieve koeltechniek van Bako zorgt daarvoor. Onze koeloplossingen zijn efficiënt en energiezuinig, waardoor u bespaart op uw energiekosten én de kwaliteit van uw producten altijd kunt garanderen.

Bel direct en kies voor innovatief koelen

Wij voorzien elke ruimte die koeling nodig heeft in uw bedrijf in Rotterdam van de beste koeltechniek. Wilt u dit ook? Bel dan direct naar +31 (0)10 313 4979 voor meer informatie over onze koeloplossingen. Als u direct een afspraak wilt maken om onze producten in de showroom te bekijken, belt u naar eerdergenoemd nummer of vult u het contactformulier op onze website in.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.