• Facebook
  • Twitter

Wenst u meer informatie?

Telefoon: + 31 (0)10 313 4979
E-mail: info@bako.nl

Koelinstallaties

BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning is van origine een koeltechnisch bedrijf. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring in de branche van koelinstallaties en koelsystemen. In deze jaren hebben we allerlei installaties en systemen gerealiseerd, van klein tot groot en voor verschillende toepassingen.


De werking van koelsystemen en koelinstallaties


Koelsystemen en koelinstallaties vallen onder de koeltechniek en betreffen technische oplossingen om ruimtes, voorwerpen en stoffen niet alleen af te koelen, maar vooral ook koel te houden. Koelsystemen en koelinstallaties onttrekken warmte aan een ruimte en geven deze warmte weer af, op een andere plek. Door gebruik te maken van een koudemiddel, dat als transportmiddel wordt gebruikt, kan warmte onttrokken worden aan een ruimte. Op deze manier worden en blijven de koelruimte en de producten die erin staan goed koud. Wanneer de producten levensmiddelen betreffen, betekent dit dat deze langer vers blijven.


Koelinstallaties voor de meest uiteenlopende toepassingen


BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning levert en installeert verschillende soorten koelinstallaties, voor uiteenlopende toepassingen. U kunt hierbij denken aan multiplex koelinstallaties op grote open ruimtes, maar ook aan kleine koelsystemen op bonbonvitrines. Wij kunnen zelfs de centrale koelinstallaties ten behoeve van de koelbehoefte voor een compleet vleesverwerkend bedrijf realiseren. Maar ook kleinere klussen, zoals het leveren en plaatsen van een enkele koelinstallatie voor het koelen van een industriële magnetron, pakt BAKO met beide handen aan.


Kortom: Voor welke toepassing u ook een koelsysteem of koelinstallatie nodig heeft, en hoe groot of klein ook, BAKO Bedrijfskoeling & Aircontitioning kan het voor u realiseren!


Koelinstallatie

Meer informatie


Wilt u graag meer informatie over koelsystemen of koelinstallaties, of bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is bij BAKO? Neem dan gerust contact met ons op, via onderstaande button. U kunt hier ook een vrijblijvende offerte opvragen. Uiteraard kunt u ook een afspraak met ons maken. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden die er zijn en wij voorzien u graag van eerlijk en deskundig advies.


Meer informatie?

    Deel deze pagina:

  • Delen op Twitter
  • Delen op Facebook
  • Delen op Linkedin
  • Delen via e-mail