• Facebook
  • Twitter

Wenst u meer informatie?

Telefoon: + 31 (0)10 313 4979
E-mail: info@bako.nl

Koelcellen

BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning is van huis uit een koeltechnisch bedrijf en heeft sinds haar oprichting in 1976 al vele koelcellen in alle vormen en maten gerealiseerd. Om wat voor product of toepassing het ook gaat, wij kunnen voor elke situatie een geschikte koelcel aanbieden.

Koelcellen voor meerdere toepassingen


De koelcellen van BAKO zijn toepasbaar in meerdere situaties. Zo kunnen onze koelcellen gebruikt worden voor het koelen van groente en fruit, vlees en gebak, maar ook voor het koelen van medicijnen en zelfs filmrollen. Voor elk koeltechnisch vraagstuk hebben wij een passende oplossing.

Koelcel

Voor elke branche een koeloplossing op maat


Omdat de koelcellen van BAKO in vele verschillende afmetingen en uitvoeringen beschikbaar zijn, zijn ze voor elke branche geschikt. Wij beschikken over demontabele koelsystemen, maar ook over grote industriële koelcellen. Hierdoor zijn onze koelcellen geschikt voor de snackbar op de hoek, maar ook voor palletstellingen waar men met heftrucks in moet kunnen rondrijden. Kortom: Bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning is alles mogelijk, voor elke branche.

Kwaliteit bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning


BAKO is één van de speciale koeltechnische bedrijven in Nederland. Wij leveren al meer dan 40 jaar koeloplossingen voor verschillende soorten doeleinden. Wij weten hoe belangrijk het is dat bepaalde producten altijd goed gekoeld blijven en daarom bieden wij alleen de beste koelapparatuur aan. Een goede koeltechniek zorgt er namelijk mede voor dat een bedrijf succesvol kan zijn in haar ondernemen. Bij BAKO bieden we de beste kwaliteit koelcellen, zowel voor kleine als voor grote opdrachten. Wat uw wens ook is, wij hebben altijd een passende oplossing van hoogwaardige kwaliteit.


Meer informatie over koelcellen


Heeft u vragen over de mogelijkheden betreffende koelcellen of wilt u een vrijblijvende offerte voor koelcellen aanvragen? Neem in dat geval gerust contact met ons op via onderstaande button. U kunt ons uiteraard ook bellen op + 31 (0)10 223 6466. Onze medewerkers staan u graag te woord met deskundig advies.

Meer informatie?

    Deel deze pagina:

  • Delen op Twitter
  • Delen op Facebook
  • Delen op Linkedin
  • Delen via e-mail