Bako Koeltechniek en Airconditioning

Koelingssystemen voor bedrijven

Heeft u professionele koeltechnische apparatuur nodig?

Home » Koelingssystemen bedrijven

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airco's

Eens Bako, altijd Bako!

Wanneer u professionele koelingssystemen voor bedrijven nodig heeft, staan wij van Bako Koeltechniek & Airconditioning uit Rhoon voor u klaar. Al meer dan 40 jaar leveren, installeren en onderhouden wij allerlei soorten bedrijfskoeling. Wat voor koelingssystemen u ook nodig heeft, wij hebben deze voor alle bedrijven in huis en installeren deze vakkundig.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airco's

Eens Bako, altijd Bako!

Koelingssystemen van de beste kwaliteit voor bedrijven

Heeft u professionele koeltechnische apparatuur nodig? Bijvoorbeeld om voedingsmiddelen te koelen? Wij bieden diverse soorten bedrijfskoeling van de beste kwaliteit. Onze producten voor bedrijfskoeling zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en modellen, en zijn inzetbaar in verschillende sectoren. Zo kunt u bij ons terecht voor koelcellen, vriescellen en speciale koelinstallaties. Tevens leveren wij multiplex koelinstallaties voor grote ruimtes, maar ook kleine koelsystemen voor bijvoorbeeld bonbonvitrines. Ook de complete koelinstallatie voor een vleesverwerkend bedrijf of een volledig custom-made installatie, kunnen wij realiseren. Ons assortiment bestaat uit uiteenlopende koeltechnische apparatuur, zoals:

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Krijg antwoord op al uw vragen over koelingssystemen voor bedrijven

Weet u niet precies welke bedrijfskoeling geschikt is voor uw toepassing? Dat is geen probleem, want wij geven u graag deskundig advies over koelingssystemen voor bedrijven. Bel naar +31 (0)10 313 4979 en ons koeltechniek- en aircobedrijf beantwoordt al uw vragen. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Ook dit kunt u telefonisch aan ons doorgeven.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl

Bako B.V.