Koelcel kopen

Airconditioning voor uw uw bedrijf in Den Haag of Rotterdam

h

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Wilt u een koelcel kopen omdat u de eigenaar bent van een snackbar, een leverancier bent van vers producten of een exporteur bent van gekoelde goederen op grote schaal? Hoe groot uw koelwens ook is, BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning heeft koeloplossingen voor elk type bedrijf.

Voor particulier en zakelijk

Voor elke situatie geschikte airconditioning

Eens Bako, altijd Bako!

Een koelcel kopen voor zo lang mogelijk houdbare producten

Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Als u bij ons een koelcel gaat kopen, bent u ervan verzekerd dat u uw producten zo lang mogelijk kunt bewaren, zonder dat deze hun versheid of kwaliteit verliezen. Wij begrijpen dat elk bedrijf, en dus de manier van koelen, anders is. Daarom vindt u bij BAKO Bedrijfskoeling & Airconditioning koelcellen op maat om u altijd een passende oplossing te bieden.

Meer informatie?

Neem contact op via het contactformulier of bel direct.

Maak optimaal gebruik van de vrijkomende restwarmte

Of u nu producten koelt in een koelcel voor uw horecabedrijf of hele winkelvoorraden koelt waarin u met een heftruck werkt: elke koeling geeft restwarmte vrij. Met de oplossingen van BAKO bent u in staat om de warmte die vrijkomt uit uw koelcel op te vangen en te gebruiken in andere processen in uw onderneming. Zo bespaart u op de energiekosten en koelt u uw producten optimaal.

Kom direct te weten hoe wij uw producten zo lang mogelijk vers houden

Wilt u een koelcel kopen voor uw onderneming om uw producten zo lang mogelijk vers te houden? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar + 31 (0)10 223 6466. Wilt u langskomen om de mogelijkheden in het echt te bekijken? Maak direct een afspraak via onze website. 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Contactgegevens

 

 

 

 

 

Bako Koeltechniek en Airconditioning
Nijverheidsweg 31
3161 GJ Rhoon

T: + 31 (0)10 313 4979
E: info@bako.nl